reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze wizyty u lekarza (badania, USG, zdjęcia naszych fasolek....)

LANA cieszę się kochana, że wiesz już kiedy utulisz Krystianka:tak:
mlodam może antybiotyki wystarczą- swoją drogą ciekawe jak u mnie sprawa wygląda...
biedroneczka a nie będą chcieli Ci przyśpieszyć cesarki z tego powodu? Kurcze, bo wydaje mi się, że dotrzymać 39t bez skurczy to chyba rzadko spotykane:confused:?

Kochane mi też jeszcze sporo zostało;-) Chyba jednak jeszcze trochę się nas nazbiera...

reklama
LANA super wieści - gratuluję terminu, no i czas odliczać dni :-)

LANA - super,że znasz już termin :-) jeszcze chwilka i będziesz miała synusia w rękach :-)
Biedroneczka - nic się nie denerwuj...

No to Oli zaczyna rozpakowywanie, potem Maggie, LANA, pewnie gdzieś Sagaa i Nadzieja oraz Tonya :-) oj będzie dzieciaczków w przyszłym tygodniu :-D

Taycia to były skurcze przepowiadające, ja się jeszcze na porodówkę nie wybieram :-D Chociaż kto wie, może wykrakałaś ten przyszły tydzień, to jakby co będzie na Ciebie ;-) Aaa...i zapomniałaś o Igasi - dziś się cały dzień nie odzywa, może już w szpitalu jest? :shocked2:

Flower - wybacz,że Ciebie pominęłam :tak:
Tonya - biorę pełną odpowiedzialność :-) przepowiadające to już coś, zaraz będą częstsze i mocniejsze i raz dwa trzy i będziesz po :-)

biedroneczka a nie będą chcieli Ci przyśpieszyć cesarki z tego powodu? Kurcze, bo wydaje mi się, że dotrzymać 39t bez skurczy to chyba rzadko spotykane:confused:?

Kochane mi też jeszcze sporo zostało;-) Chyba jednak jeszcze trochę się nas nazbiera...

Narazie chyba nie, choć kto wie może sie wypytam w przyszlym tyg w szpitalu, moze cos mi powiedza, jak nie to z kazda niepokojaca rzecza bede latac na IP.. Mała narazie sie rusza regularnie ale wiem że muszę reagować na każdy zanik ruchów lub ewentualne za gwałtowne ruchy małej. Z silnymi skurczami tez będę latac a co. Swoja drogą bedzie gwiazda i strojnisia z małej, bo jeszcze nie wyszla a juz sobie szuka ozdóbek:-D:-D:-D

No a tu widzę powoli wysyp sie zapowiada, no fajnie, ja chce by mała jeszce troche z wymiarami podgonila i waga

ja faktycznie nasze sierpniowki grupowo przemianowuja sie na lipcówki :p

Ja mam jutro wizyte, co prawda u innego gina bo moj sie plazuje ale mam nadzieje ze powie ze cos sie powoli zaczyna ruszac

Gratuluje dziewczyny udanych wizyt i terminów CC :tak: Kurcze to juz lada chwila:-)

Ja wczoraj miałam wizyte, wszystko ok, mały ma 2700 g :-) szyjka krótka, ale zamknieta, jak to gin stwierdził na poród narazie sie nie zanosi:tak:
Także czekamy do kolejnej wizyty:tak:

reklama
Część Dziewczyny!Gratulacje udanych wizyt-niech Maluchy poczekają na odpowiedni moment,a jak już takowy nadejdzie,to niech sie szybciutko i bez komplikacji ewakuują ;-)
Ja miałam wizytę we wtorek-nic nie wskazuje na przedterminowy poród-szyjka długa,twarda,pH ok.Zobaczymy,bo ja wolałabym urodzić jednak przed 11 sierpnia,no ale Maluszek zadecyduje.Kruszynka waży 2660 g,więc niech sobie jeszcze troszkę siedzi.
Ja także zazdraszczam Wam ustalonych terminów,jednak już CC to nie :cool2:
devi i ja miałam nadzieję przed wizytą,ze doktorek powie,że już niedługo,no ale tak musiało być.Tobie życzę ,abyś dowiedziała się tego czego chcesz.

Do góry