reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Nasze wizyty u lekarza (badania, USG, zdjęcia naszych fasolek....)

reklama
LANA trzymam kciuki.
Nadzieja gratki :-)
Biedroneczka, nie martw sie, waga bywa rózna a i usg nie jest precyzyjne, co widac na przykładzie Ewy. Co do pepowiny, to mała juz lezy pewnie główka do dołu i nie ma miejsca na akrobacje, wiec nic jej sie nie stanie, a w czasie porodu beda patrzyc głownie na pepowine, by sie nie zacisneła.

Hej.
Mam pytanie odnośnie HBS.
Kiedy miałyście robione to badanie? Czy jeśli mam wyniki z grudnia to wystarczy, czy należałoby je powtórzyć?

Nikos w moim szpitalu wymagają wynik z ostatniego trymestru, wczoraj musiałam badanie powtórzyć...

Biedroneczka moja położna mówiła, że dzieci mają tak mało miejsca w brzuchu a pępowina jest tak długa, że rzadko które sobie czegoś nie owinie i że najczęściej nie jest to groźne. A Ty chyba będziesz mieć cc to w ogóle się nie stresuj, przy sn byłoby gorzej.

Lana powodzenia!

BIEDRONECZKA nie martw sie ale obserwuj ruchy dzidzi, na pewno wszystko bedzie ok!

LANA wielkie kciukasy zacisniete, nie doczytalam o ktorej masz wizyte ale pisz po na kiedy termin!!!!

Biedroneczka nie denerwuj się, a zaufaj lekarzowi. Z pewnością gdyby był to fakt niespotykany i groźny nie zostawiłby tego tak. A malutka wcale nie taka malutka. Ważne, że zdrowa!

LANA czekamy na wieści&&&

Oj, ale dzieciaczków nam przybędzie w przyszłym tygodniu...

Nikos też powtarzałam badanie wczoraj, ale czy trzeba nie wiem...

Nikos wszystko zależy od szpitala w którym rodzisz. Ja w III trymestrze muszę powtórzyć HBS mimo, że mam zaświadczenie o szczepieniu. Taki wymóg ma szpital. POza tym jeszcze musze zrobić WR.

reklama
Do góry