reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze wizyty u lekarza (badania, USG, zdjęcia naszych fasolek....)

Lana a Twój lekarz wróci do tego czasu jak będziesz miała cesarkę? czy szanowna pipa Ci ją zrobi?

maggie-matko jedyna mam nadzieję ,że ominie mnie cesarka robiona przez szanowna PIPĘ :szok: NIE CHCĘ TEJ CZAROWNICY PRZY SWOIM PORODZIE O NIE!!!!! :szok: pytałam wczoraj położne i pielęgniarki na oddziale kiedy wraca mój gin i nic nie wiedzą ale jutro jak Pipa ustali mi termin to do niego zadzwonie i spytam kiedy wraca

reklama
maggie-matko jedyna mam nadzieję ,że ominie mnie cesarka robiona przez szanowna PIPĘ :szok: NIE CHCĘ TEJ CZAROWNICY PRZY SWOIM PORODZIE O NIE!!!!! :szok: pytałam wczoraj położne i pielęgniarki na oddziale kiedy wraca mój gin i nic nie wiedzą ale jutro jak Pipa ustali mi termin to do niego zadzwonie i spytam kiedy wraca

jeszcze by dziecko wystraszyła przy porodzie!!!

dzisiaj wyspałam się w miarę to i humor troszkę lepszy - dzięki dziewczyny za słowa otuchy.

chyba sama sobie narobiłam klopsu wypierając zagrożenie z własnego umysłu - dzisiaj jak szukałam na necie sposobów na zbicie fosfatazy i bilirubiny (takich dietowych) to znowu natknęłam się na artykuły naukowe mówiące że przy cholestazie im bardziej zaawansowana ciąża tym większe zagrożenie zgonem wewnątrzmacicznym dla dziecka:-( i że zaleca się zakończenie w 37-38tc - kto wie czy w pon już nie zostanę w szpitalu do porodu i nie będą przyspieszać (tylko cholera mam problem z tym układem krzepnięcia - u mnie na wsi żeby mieć wyniki na pon musiałabym zrobić dzisiaj! kit z tym że już jestem po śniadaniu - chyba będę musiała się wybrać w pt do krk na badania tylko jak..?)

powodzenia dzisiaj na wizytach (z ogólnego wiem że saga - kto jeszcze?)!!

edit. a jeszcze dzisiaj mała mnie nastraszyła bo się jakoś nei ruszała rano i dopiero po 20min klaskania nad brzuchem, pukania, masowania i tzrepania łaskawie kopnęła...

Ostatnia edycja:
Flower nie wkręcaj się, bo zdecydowana większość dzieci w podobnej sytuacji rodzą się zdrowe i silne i u Ciebie też tak będzie - nie ma innej opcji. Zrób te badania, których potrzebujesz i może już w przyszłym tygodniu będziesz mieć dzieciątko w ramionach :-)

Hej Kobietki !

Ja tak na szybciutko :). Miałam wczoraj USG i położna powiedziała że synuś ma max 2800 teraz :). Ciesze się że nie jest wielki bo cięzko byłoby z porodem i tak penwie lekko nie bedzie... Ogólnie wszystko dobrze, jajeczka wystawił na pokaz hehe a głowe tak ma nisko że położna nie mogła pomiarów zrobić hehe ale się namęczyła :tak:. Powiedziała ze jak dotrzymam do terminu to synuś może mieć minimalnie ponad 3kg. Och mam nadzieje ze poród już naprawde tuż tuż :). Nic pozostało czekać na akcje !

Powodzenia na wizytach Kochane !!!!

reklama
Do góry