CC ustalone na 10.08. Czas zacząć odliczanie:-)
Ale Ci dobrze Ja już zaczynam myśleć,że ten mój lekarz w ogóle nie chce żebym urodziła
Gratuluję udanych wizyt! przepraszam,że nie każdej z osobna ale mam sklerozę i nie chcę nikogo pominąć...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
CC ustalone na 10.08. Czas zacząć odliczanie:-)
Gratuluję wizyt! Dziś ich trochę było, dobrze, że każda ma dobre wieści!!
Ja tez po wizycie oczywiście bez USG- zrobi się na kolejnej wizycie i tak już od dwóch wizyt
Nawet nie wiem ile waży to moje dziecię, czy dam radę je naturalnie urodzić, czy nie ma 4 kilo?
Wykaz badań do zrobienia, heparynę już co 2 dzień mam brać i co mnie bardzo zdziwiło lekarz chciał mi odstawić fenoterol już za dwa dni, ale jak zobaczył moje i to chciał za tydzień, ale w ostateczności odkładam 31lipca. No myślę, że to już będzie tak bezpiecznie...Byłam pewna, że powie żeby odstawić ok 15 sierpnia czy coś, a on mi z 20 lipca wyskakuje zaskoczył mnie...
Kolejna wizyta 8.08....
I tak sobie uświadomiłam, że tak niewiele zostało
Też mam GBS ujemny:-)
Myszka, nie wiem czy mama gdzieś się tam zmieści w gabinecie na ktg, ale myślę, że położne nie będą robiły problemów.
Nie lubię tego badania, nudzę się na nim jak mops;-)