reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze wizyty u lekarza (badania, USG, zdjęcia naszych fasolek....)

Gratuluję udanych wizyt!!
gabiczek powodzenia:tak:
Ja już po wizycie. Mały mocno przystopował z wagą, ostatnio w 3 tyg śmignął prawie kilogram a teraz w 3 tyg tylko 300g więcej i wazy 2600g. Jest wszystko w porządku więc się nie martwię bo z moją budową bałabym się urodzić 4 kg klocuszka:baffled::-D Za tydzień pierwsze KTG i odstawiam fenoterol a 4.08 KTG i ostatnia wizyta bo podobno dłużej moja szyjka nie wytrzyma:szok: A termin miałam na 19.08:dry::dry:

reklama
ojejku dziewczyny emocje biorą jak się czyta takie niusy

Gabiczek-przede wszystkim gratuluje udanej wizyty, też bym bardzo chciała coś takiego usłyszeć, trzymam kciuki za udany i szybki poród

Myszka-tobie też gratuluje udanej wizytki

Pflaume- jestem z tobą myślami, trzeba takim durniom twarz się śmiać

szuszu- kurcze fajowo że termin ustalony

agula-gratki z udanej wizyty

Agulalula,myszka -gratki z udanej wizyty!!!!:-)
Gabiczek -łaaaałłłłł ale szok -trzymaj się kochana ,lekkiego i szybkiego porodu życzę i trzymam kciukaski za szybki powrót do domku z bobaskiem :-)
ja idę jutro do gin jestem ciekawa czy mi teżpowie taką dobrą wiadomość :tak:

oj dzieje sie tu dziej..
SZUSZU fajnie za masz juz ustalona date...

KAROLA, PFLAUME ludzie sa okropni, i to nie tylko w Polsce, tu tez znieczulica, dzis stalam na poczcie, przede mna z 15 osob i nikt nie przepuscil, pracownicy tez nie widzieli brzucha, chyba przepuszczanie ciezarnych juz niemodne...
do tego w metrze byl niewidomy, a pociag pojechal tak bardzo do przodu, a wiadomo trzeba szybko wsiadac a on nie widzial, nikt nie zapytal czy mu pomoc, tylko ja he he

jeszcze jedna historyjka- ostatnio jakas kobieta gdzies 30-35 letnie przechodzila obok mnie i corci i chcacy czy nie chcacy ja uderzyla torebka w glowe, na to corka- ta pani nie przeprosila, a ona sie odwraca i wsciekla mowi do mojej 4 letniej corki: to ty pierwsza nadepnelas mi na noge!!!! ja na to: chyba pani widzi ze to dziecko! ona: dziecko trzeba wychowac! ja na to: wychowaj sie sama! CO ZA LUDZIE!!!!!!!!!!!!!

wracam do watku:

GABICZEK wow, ale wizyta, trzymamy wielkie kciuki i zdawaj relacje co i jak!

AGULALULA fajnie ze wizyta udana i ze masz zielone swiatlo!

AANKA kurcze szkoda troche ze sie wyslali z powrotem, ale tydzien szybko minie...

MYSZKA Tobie tez udanej wizyty zycze!

czekamy na wiesci od ASÌACUR!

no a jutro kciuki zacisniete za Ciebie LANA!

Poczytalam i gratuluje udanych wizyt!

Gabinia, czekamy na wiesci, niezly numer!

A ja nic, zadnych boli, skurczy i czopow. Biegam dalej do pracy i cos czuje, ze mlodemu sie nigdzie nie spieszy i jeszcze te ciaze przenosze...

Dziewczyny,nie chciałam się denerwować bo to było przed wejściem do ginekologa. Odpowiedziałambabie i tyle. Gdybym patrzyła na to co ludzie powiedzą, to bym się zamknęła wdomu, nie wyszła bym za mąż i nie zaszła bym w ciąże. Ludzie bardzo często oceniająludzi po „okładce”, a okładka to nie wszystko.

Tonya, gdybymoja Niunka ważyła 2600 to bym się nie martwiła na razie waży 2060, ale mamnadzieję, że nadrobi ;-) No i bardzo Wam dziękuje za wsparcie i te„dopingowanie” ;-)

Agulalula,masz racje. Mnie też zatkało i w pierwszej chwili nie wiedziałam coodpowiedzieć, tylko czułam jak mi się ciśnienie podnosi. Jak jużodpowiedziałam, to babie zrobiło się głupio i się zamknęła:-)

Gabiczek,szok. Oczywiście trzymam kciuki ;-)

Flower, towidzę, że nie jestem sama moja Niunka w czwartek ważyła 2060g, póki co niechsiedzą i jeszcze sobie rosną w Nas :-)

Mucha, rozklapiocha– dobre :-D

Assia,pewnie, że nie musi być wielka. Ja też nie jestem gigant, może Mała po mamusibędzie. Chciałabym, żeby chociaż przybrała do 3 kg, zobaczymy czy się uda.

Cokies,dzięki ;-) Tak właśnie robie bo inaczej było byciężko..

Susumali,masakra. Nie dość, że ludzie potrafią być nieczuli, to jeszcze sami są źlewychowani, a zwalają na małe dziecko. Paranoja!:angry:

Gratuluje udanych wizyt i trzymam kciuki za jutrzejsze;-)

A Dziewczyny Wy się tak szybko nie rozpakowujcie bo jak tak dalej pójdzie to zostane sama:szok::-(

Ostatnia edycja:
witajcie kobietki.wyszlam ze szpitala na wlasne zadanie gdyz nic tam nie robili,nawet badan a ja lezalam i tylko mnie stresowali.w kazdym razie stwierdzili ze cesarka nieunikniona. ide na nia 26lipca czyli rowny miesiac przed planowanym terminem z OM
bo lekarz powiedzial ze dalej juz na pewno nie dotrzymam.pozdrawiam

reklama
witajcie kobietki.wyszlam ze szpitala na wlasne zadanie gdyz nic tam nie robili,nawet badan a ja lezalam i tylko mnie stresowali.w kazdym razie stwierdzili ze cesarka nieunikniona. ide na nia 26lipca czyli rowny miesiac przed planowanym terminem z OM
bo lekarz powiedzial ze dalej juz na pewno nie dotrzymam.pozdrawiam

jeżeli nic nie robili to może i słuszna decyzja o wyjściu - Twoje samopoczucie ma baaardzo duże znaczenie a wiadomo że w domu lepiej. ale u małej było wszystko ok? tętno, ruchy, przepływy itd?
leż jak najwięcej na lewym boku - ja tak już ponad 7 tyg przetrzymałam a zanosiło się na poród na przełomie maja/czerwca!
a jakieś leki masz? ta cesarka ze wskazania okulisty (pisałaś kiedyś coś o tym ale nie pamiętam dokładnie)? ja bym się nie spieszyła chyba aż tak z cesarką bo nawet jak się zacznie akcja to i tak ją zrobią a niech sobie dzidzia podrośnie - po co tak wcześnie pzred terminem robić? nie rozumiem...

Do góry