reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze wizyty u lekarza (badania, USG, zdjęcia naszych fasolek....)

witajcie kobietki.wyszlam ze szpitala na wlasne zadanie gdyz nic tam nie robili,nawet badan a ja lezalam i tylko mnie stresowali.w kazdym razie stwierdzili ze cesarka nieunikniona. ide na nia 26lipca czyli rowny miesiac przed planowanym terminem z OM
bo lekarz powiedzial ze dalej juz na pewno nie dotrzymam.pozdrawiam

silentenigma to jeszcze tydzień niby mało niby dużo, trzymamy mocno kciuki za Ciebie i dzidziusia. Chyba lepiej być w domu jak w szpitalu, skoro tam i tak nic nie robili.

reklama
Pflaume ludzie sa czasami nieobliczalni, szkoda slow
Taycia oj tez bym sie przestraszyla, ale dobrze ze wszysko oki
Gabiczek niezla lekarka, ale twoja przynajmniej cie bada, cos mowi a u mnie echh, trzymamy kciuki dawaj zanc co sie dzieje
assiaB asze coreczki maja zadatki na modelki hihi moze i tak , mi pani ginekolog na prywatnym usg powiedziala ze nasza mala ma dluugie nogi - a jak potrafi nimi przylozyc mamusi ;-)

gratuluje udanych wizyt!!!!

nie jestem pewna czy to tu ktoras pytala jak dziecko sie zachowuje przed porodem - tez mnie to ciekawi czy jest spokojniejsze czy daje czadu hmm?

jejuuuu kolejne mamuski do rozpakowania w kolejce :)

A Dziewczyny Wy się tak szybko nie rozpakowujcie bo jak tak dalej pójdzie to zostane sama:szok::-

[/FONT]

Gratuluje udanych wizyt i trzymam kciuki za jutrzejsze;-)

sama jutro ide do lekarza.... ale nie sadze ze mi cos pozytywnego powie.... termin mam na koniec sierpnia wiec chyba do konca bede chodzic ;/

Ja na szybciora - po wizycie. Wszystko ok. Niewielkie rozwarcie się robi. Karta do szpitala przygotowana. Wymaz na GBS pobrany, badania zlecone. Usg nie robione, ale będzie w tym, albo przyszłym tyg. POza tym wszystko świetnie :tak:

Dzięki za kciukasy.

ASIACUR no to fajnie ze wsio ok!

SILENTENIGMA witaj w dociu! odpocznij sobie , a czas w domu do 26.07 szybciej minie niz w szpitalu...

Gratuluję wizyt! Dziś ich trochę było, dobrze, że każda ma dobre wieści!!

Ja tez po wizycie oczywiście bez USG- zrobi się na kolejnej wizycie i tak już od dwóch wizyt:angry:
Nawet nie wiem ile waży to moje dziecię, czy dam radę je naturalnie urodzić, czy nie ma 4 kilo?
Wykaz badań do zrobienia, heparynę już co 2 dzień mam brać i co mnie bardzo zdziwiło lekarz chciał mi odstawić fenoterol już za dwa dni, ale jak zobaczył moje :confused: i :szok: to chciał za tydzień, ale w ostateczności odkładam 31lipca. No myślę, że to już będzie tak bezpiecznie...Byłam pewna, że powie żeby odstawić ok 15 sierpnia czy coś, a on mi z 20 lipca wyskakuje:szok: zaskoczył mnie...
Kolejna wizyta 8.08....
I tak sobie uświadomiłam, że tak niewiele zostało

no KAROLAOLA to faktycznie lekarz chce Ci porod przyspieszyc, ale 31.07 to dobra data na odstawienie bo ciaza bedzie wtedy donoszona!

reklama
Do góry