reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze wizyty u lekarza (badania, USG, zdjęcia naszych fasolek....)

ja też po wizycie

mały rośnie ... chyba za szybko :) w/g jego wymiarów termin by wyszedł 10 dni wcześniej :szok:

ma juz 1977g a dłuuuugi ..... główkę ma z prawej strony podbrzusza ( okolice jajników ) przez lewy cały bok ( kręgosłup ) sięgając pod biust z nogami i kończąc z prawej strony z boku troche wyżej niż pas ze stópkami :szok::szok::szok::szok::szok:

będzie kolejny smok :))

gratulacje udanych wizyt :)

reklama
Gabinia, gratulacje z udanej wizyty. Już chyba większość naszych maluszków ma taką długość. Mój synek też ma już pupę pod moim biustem a stópki z prawej strony brzucha:-)

Mucha, odezwij się!!!

Szuszu prawda zagladalam na forum w tym trudnym czasie ale sie nie udzielalam bo nie wiedzialam co pisac, sorki za te slowa ale nie umialam sie cieszyc z Waszych dobrych wiesci tak wtedy bylo teraz jest juz tak jak powinno byc. Co do imienia to mi prawie zadne meskie sie nie podoba, wiec wybiera M i ma byc niby Igor. Bishopka wspolczuje Twojej kolezance, domyslam sie jak Ona musi sie czuc. Nie chce Was straszyc ale jak bylam 2 razy na wiztych w Bielanskim to duzo jest kobiet z problemami ciazowymi i to sa dziewczyny tak w naszym wieku. Nie zdawalam sobie z tego sprawy ze wady dotykaja az tak duzej liczby kobiet. flower188 super zze u kuzynki podejrzenia sie nie sprawdzily i ma zdrowiutkiego synka.
akutan,karolap, LANA, Gabinia gratki udanych wizyt

KAROLA gratki za wizyte, a widzisz mowilas ech to nie bedzie szczegolna wizyta a jednaaaaaaak.....

AKUTAN bardzo ciesze sie z super wiesci!!!!

AANKA podziwiam za Twoja sile i optymizm, trzymaj sie dzielnie i zycze aby wady byly jak najmniejsze (a najlepiej calkiem znikly!) i jak piszesz nigdy do ko0nca nie wiadomo czy dzieciatko jest zdrowe, wiec kazda z nas tak naprawde jest nastawiona na ryzyka i wady..

LANA lojejku juz za miesiac...kurcze zycze aby jednak nie calkowite znieczulenie...szkoda by bylo...

GABINIA no to wielki chlopak, gratki!
kurcze moj to chyba jak jezyk zwiniety bo u gory w ogole go nie czuje, z oddychaniem nie mam problemu, brzuch raczej nisko...hmmmm

jak już pisałam na ogólnym, nie ma bata nie pozbędziecie się mnie :-D.

Lekarz nie ma pojęcia dlaczego nagle spadł mi obwód brzucha. Ale ilość wód jest ok, młody żyje (to moje pierwsze pytanie zawsze podczas usg:-D), ułożony jest jak do porodu (ale to się pewnie może jeszcze zmienić). Szyjka 'trzyma' czyli nie jest gorzej niż było (rozwarcie 1,5cm, szyjka rozpulchniona ale nadal 'długa' tak samo). Boi mi się odstawić leki i mówi, że musimy dać radę do 36. Kolejna wizyta za 2 tyg.

a pozostałym paniom gratuluję udanych wizyt :-)

reklama
Do góry