reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Nasze wizyty u lekarza (badania, USG, zdjęcia naszych fasolek....)

reklama
Akutan fajnie ze z Wiktorem wsio ok ;-)
Anka pozytywne nastawienie daje na prawde duzo niech takie pozostanie :-) silna babeczka z Ciebie podziwiam:-)
Gabinia gratkiz udanej wizyty:-)
Karola mialas miec zwykla wizyte a mialas zaczatek tego co nas czeka heh nie ma co sie przerazac damy rade urodzic dobrze ze wszystko gra:-)
Lana hmm ogolne znieczulenie lipa ale jesli bedzie konieczne nie masz na to wplywu... dobrze ze dalej z szyjka bez zmian i gratki rowniez dla Ciebie:-)
Mucha do Ciebie brak mi slow i rece opadaja :p dziolszka Ty jestes mocna heh dobrze ze nic nie wyszlo i zostajesz w domu ale instrukcje tak na zapas napisz dla Li:p:-)
ANulek super ze diabetolog odpada juz i jest dobrze :-)
mam nadzieje ze nikogo nie pominelam a jesli tak to tez gratuluje wizyt :-)

Ostatnia edycja:
Jak dobrze się czyta takie pozytywne wieści :-) Cieszę się razem z Wami i gratuluję wszystkim udanych wizyt.

Mucha tylko żebyś jutro z radości nie zaczęła z odkurzaczem i mopem biegać, siedź grzecznie na tyłku i leniu**** na całego ;-)

akutan,karolap, LANA, Gabinia, anulek i mucha super ze wizyty udane gratuluję. No a ty mucha tak jak dziewczyny mowią larwic sie w domu i tyle hehee.
Karolap niezle przezycia w przychodni
LANA ja tez sie obawiam znieczulenia przy mojej cesarce, jestem po operacjach kregoslupa i obawiam sie ze nie dadza rady z zewnatrzoponowym, ogolnego nie bardzo bym chciala bo to zle wplywa na malenstwo, niestetty te leki przechpdza przez lozysko :((, no ale jak nie bedzie innego wyjscia to coz.

Ufff Mucha to super, ze jest ok. Co do szyjki to ja mam rozpulchnioną od 3 m-cy i lekarz mówi, ze raczej przenoszę niz urodzę przed czasem :-) I pewnie u Ciebie jest takie prawdopodobieństwo :-)
Gabinia, faktycznie jakaś żyrafka w Tobie się rozwija :-)
Gratuluję reszcie dziewczynek udanych wizyt :-)

reklama
LANA ja tez sie obawiam znieczulenia przy mojej cesarce, jestem po operacjach kregoslupa i obawiam sie ze nie dadza rady z zewnatrzoponowym, ogolnego nie bardzo bym chciala bo to zle wplywa na malenstwo, niestetty te leki przechpdza przez lozysko :((, no ale jak nie bedzie innego wyjscia to coz.

Biedroneczka mi własnie też gin tak wczoraj tłumaczył,że jeżeli anestezjolog będzie miał problem z wkłuciem się zewnątrzoponowym to będzie znieczulenie ogólne i w takim wypadku expresowo robią cesarkę aby znieczulenie nie doszło do łożyska a tym samym do maleństwa.Mi sie ta wersja wogóle nie podoba ,chcę być świadoma w trakcie poprodu mimo ,że to cc i chcę odrazu zobaczyć synka a nie ,że będę zakręcona jak naleśnik po wybudzeniu z narkozy:-(
Mucha-leż jak placek :tak:
ale mi sie tu dzisiaj gastronomicznie zrobiło:naleśnik,placek :-D

Do góry