reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze wizyty u lekarza (badania, USG, zdjęcia naszych fasolek....)

mucha idzie rozwiesić pranie! :-D Mucha idzie wstawić pralkę, i mucha nie będzie dzisiaj siedzieć na dupie cały dzień, bo mucha ma już normalny brzuch :-D

reklama
a ja zaraz przyjadę do muchy i nakopie jej w 4 litery-ooooo:angry::-D
tylko musiałabym chyba jaki helikopter zmajstrować bo ze Świnoujścia to jest kawałek:baffled:

to ja już po wizycie - drugi raz wyszłam z gabinetu i nie zapłaciłam za wizyte - aż mi głupio teraz :p
więc Agatka zdrowa - maszyna usg i ten jej program za każdym razem obliczają, że termin porodu na 12.08 więc idealnie z OM i moimi wyliczeniami , Agatka waży już prawie 2100 g -od ostatniej wizyty przybyło jej 600 g - za to mamusia przez rewolucje z brzuchem pół kg lżejsza niż miesiąc temu- , pani powiedziała że ma dziecko długie kości rąk i nóg, stópka ma już ponad 7 cm ! szyjka zamknięta ale niestety skrócona o prawie 1 cm , profilaktycznie nospa forte zapisana i jest zezwolenie na jazdę na mazury :happy2: ale nakazuje się leżeć jak najwiecej i się oszczędzać przez to skrócenie się szyjki.

reklama
Do góry