Tonya
Zadowolona z życia :)
Ewa ale duża Twoja córcia już, może po prostu taki jej urok, że duża się urodzi, ale w sumie lepiej gdyby poród był wcześniej, bo wyobrażam sobie, że ciężko Ci z takim gabarytem chodzić. Najwazniejsze, że wszystko ok.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
szuszu nie napisze Ci wlasnymi slowami co doklanie mowi te badanie nie chce sklamac i dlatego zalaczam link Badania prenatalne - BabyBoom i ja mialam Kordocenteza.
wynik: nie stwierdzono u plodu aberracji chromosomowych. I te badanie nie jest bolace no moze troszeczke, gorsze sa slowa" uwaga przebijam sie" taka inf jakby ktoras z Was kiedys chciala zrobic te badanie albo musiala tfu tfu.
a co do wagi malentwa to sie rozni. Na Agatowej wyszlo Shepard 2623,91 a hadlock 2310,3
a w bielanskim shepard 2854,91 a hadlock 1 2511,48 a ile wazy to tylko On wie. wg miesiaczki jestem w 33+5 a usg 36 a kiedy mialam okres to wiem dokladnie moze byc tak jak u Ewy_k ze inaczej licza
Ja tez tak rozumiem, lek powiedzial ze dobrze ze jest pozytywny. Nie ktorych wad karłowatych nie da sie wykryc i mukowiscydozy zakladam ze nie wygralismy kolejnego zlego toto lottka
Jasne ze mozesz, wynicowanie pecherza moczowego z tym ze nie do konca bo wynicowany pecherz moczowy jest wywrocony na 2 strone tak jak rekawicza i nie jest caly a u nas niby jest nie wywrocony i caly, no i nieprawidlowe narzadu zew meskie. To tyle a i czolo im sie nie podoba jest zawypukle na usg. O tym wszystkim sie dowiedzielismy m-ac temu teraz daje juz sobie rade psych. A doklanie jaka wade ma to sie dowiemy jak urodzi sie szkrab