reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze wizyty u lekarza (badania, USG, zdjęcia naszych fasolek....)

reklama
hej ! ja już po wizycie, Agatka już główka do dołu i pani powiedziała, że już mała szansa żeby się to zmieniło. Waży 1,4 kg :szok: a ja już prawie 9 kg na plusie. Wyniki wszystkie ok, szyjka też się nie skróciła. Co do bóli - skurczy to mnie uspokoiła, że to już 30 tydzień i takie rzeczy już się przytrafiają, jeśli przechodzą po nospie i leżeniu to nie mamy się czym martwić. następna wizyta 22 czerwca - bo ostatni tydzień czerwca chcemy jechać na mazury i chcę, żeby sprawdziła czy wszystko ok i czy nie ma przeciwwskazań przed wyjazdem tak dalekim.

reklama
Agulalula-gratki z udanej wizyty-Agatka juz prawidłowo ułożona -super!!!:-),a co do skurczy to ja tez własnie miewam ostatnio jakieś takie bolące ale przechodż po jakimś czasie ,biorę nospę i leżę -tak właśnie kazał mój gin.a gdyby nie przechodziło koniecznie do szpitala.

Do góry