reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze wizyty u lekarza (badania, USG, zdjęcia naszych fasolek....)

reklama
Bishopka dzięki :-) w sumie to dwa dni, bo ja mam na 10.08 wg OM, tylko jak wpisywałam tak aby ten termin się wyświetlał to nie ten tydzien i dzień ciąży się pokazywał, więc nakombinowałam,aby one się zgadzały, stąd błąd 1 dniowy w terminie ;-) ale co tam.
Dzien w tą czy dwa , co za róznica ? :-) ważne, by wszystko było ok, czego i Tobie i sobie zyczę.

dzieki dziewczynki:) ja wiem ,ze cukrzyca to nie koniec swiata zreszta liczylam sie z tym od poczatku bo ja obciazenie rodzinne mam a poza tym juz od poczatku ciazy mialam cukier w moczu....no i w poprzedniej ciazy pod koniec tez problem z cukrem byl a mala urodzila sie niedocukrzona:-(

we wtorek dowiem sie czy te wyniki byly duzo ponad norme czy moze nie az tak zle.....choc obawiam sie ze raczej za duzo bylo:( no i czy mi tak przypadkiem nie zostanie juz po ciazy bo cos mi sie zdaje ze moze to byc nie stwierdzona cukrzyca jeszcze duuuzo przed ciazami.....bo cosik nie tak z tym cukrem jakos tam mialam....
no ale nie co gdybac.....poczekamy zobaczymy:-D
oby nic mi sie wiecej nie przyplatalo do konca a bedzie dobrze....zreszta co ma nie byc ,nie?

pozdrawiam serdecznie i zmykam do obowiazkow......choc od srody troche luzu bede miec bo dwie najstarsze corki leca do dziadkow do Polski ,wiec tylko 2 w domu zostanie:tak:

SYlvi jak po wizycie???
Mlodam ciekawa jestem ile moj szkrab ma ale juz za kilka godzin sie dowiem:-)Twoja mala juz duzaaaa;-)

reklama
Do góry