reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze wizyty u lekarza (badania, USG, zdjęcia naszych fasolek....)

reklama
hej

ja dzis sie dowiedzialam,ze jednak wyniki badania cukru we krwi nie wyszly dobrze i mam cukrzyce.....za tydzien wizyta u diabetologa i kurs o cukrzycy a do tego czasu dieta cukrzycowa
baffled5wh.gif

Aga nie łam się. Anulek też jest na diecie cukrzycowej i nie jest ona wcale taka zła i restrykcyjna w jej przypadku więc może i u Ciebie będzie znośnie.

Ja wczoraj umierałam z powodu gorączki na dworze, masakra, dobrze, że w domku jako tako do przeżycia.
W poniedziałek po wizycie nie miałam siły już na kompa. Więc: szyjka w badaniu usg ok 3,5cm, ale w bad. gin to gorzej, powiedziała że miękka i krótsza, kazała się oszczędzać, ale zakazu spacerków nie mam, oczywiście nie przesadzać, w trakcie odpoczywać. Huraaa że tyle wolno, bo ileż można w domu siedzieć, jazda autem niestety odpada, ale trudno. dzidzia miała 1700g no i nadal dziewczynka. AA zastanawia się czy nie załozyc mi tego krążka-tylko musim badanie jedno zrobić czy bakterii się pozbyłam.

Saga niunia jest po 2 tygodniach jeszcze większa ;-) sama się zdziwiłam, że już tyle. a TU jeszcze 10 tygodni ;-
)

Ostatnia edycja:
reklama
mlodam gratuluje wizyty, chociaż tyle dobrze, że mozesz wyjść z domu :-) Mój lekarz nigdy nie mierzył mi szyjki :szok: tylko palpacyjnie i twierdził, ze miekka i rozwarcie na opuszek, ale,że tak moze byc bo jestem wieloródką (Boze jak to brzmi). A i widzę, że mamy tylko dzień różnicy miedzy terminem porodu :-)

Do góry