reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze wizyty u lekarza (badania, USG, zdjęcia naszych fasolek....)

reklama
LANA - ja co wizytę upewniam się czy tam na pewno siedzi chłopczyk :-) póki co wszystkie odpowiedzi są twierdzące :-D

dzięki kochane za kciukaski- pomogły:-) gin.potwierdził,że chłopak na 100%-choć młody nie chciał mu się długo pokazać :-) pomierzył i poważył i mój synuś waży już 2 kg.:szok:-normalnie jestem w szoku myślałam ,że tak około 1,400-1500kg. a tu 2kg.Wszystko jest w najlepszym porządku jeśli chodzi o dzidzie a u mnie rozwarcie ani się nie zmniejszyło ani nie zwiększyło ale powiedziałam mu o ostatnich skurczach i kazał jak najwięcej leżeć i nie zapominać o nospie -koniecznie brać i nic ale to nic nie dźwigać i przyjść wcześniej na wizytę niż byliśmy umówieni bo za 2 tyg.Ogólnie wizyta udana:-) a no i zapomniałam napisać,że młody leży już główką do dołu:tak:

Ostatnia edycja:
2kg o kurde to juz takie duze nasze dzieciaki....a nie to Twoja ciaza taka zaawansowana :)heheh
Fajnie ze młody rośnie i nic mu nie odpadło :)
A ty odpoczywaj (jakbys tego nie robila do tej pory):)

LANA - gratuluję dużego Synusia..ale wy fajnie macie... niektóre z Was już w 30 tydzień weszły... czuję się jak na szarym końcu :-D:-D

LANA wielkie gratki no i synulek duuuuuuuuzY!

TAYCIA ja tez juz chce byc w 30 tygodniu...ale doczekamy sie

reklama
Gratuluję udanych wizyt.
Lana, faktycznie maluch już sporo waży. NO, ale ta waga zawsze orientacyjna.

A ja tam wcale nie chcę być w 30-tym tyg., bo im dalej, tym bliżej porodu, a wcale mi się on nie uśmiecha:confused::sorry:

Do góry