reklama
no własnie nie wiem co to za cholerstwo!Maggie- łosz matko a co to jest...? Co ci się przyczepiło?
A jutro ja idę wypić 75g glukozy. Nie cierpię cukru- bleee
Akutan wspólczuję, ja to świństwo mam już za sobą...
susumali
mamy lutowe'07 Entuzjast(k)a
SAGAA kochana trzymaj sie mocno, grunt ze dzidzia ma sie dobrze a lekarz ma racje lepiej wszystko sprawdzic cobys wiedziala na czym stoisz! wracaj do nas jak najszybciej!
BIEDRONECZKI gratki za udana wizyte, i mam nadzieje ze wynik posiewu bedzie ok.
kurcze co do dolegliwosci to ja mam od paru tygodni caly czas dyskomfort w kroczu jak chodze tylko, rozrasta sie tam cus czy cus skraca? tez tak macie? dzwi mnie ze no´nstop jak chodze...hmmm..nie pamietam czegos takiego z pierwszej ciazy...
MAGGIE nie mam pojecia co to...
BIEDRONECZKI gratki za udana wizyte, i mam nadzieje ze wynik posiewu bedzie ok.
kurcze co do dolegliwosci to ja mam od paru tygodni caly czas dyskomfort w kroczu jak chodze tylko, rozrasta sie tam cus czy cus skraca? tez tak macie? dzwi mnie ze no´nstop jak chodze...hmmm..nie pamietam czegos takiego z pierwszej ciazy...
MAGGIE nie mam pojecia co to...
Marcelinaa
Fanka BB :)
No nie mogę z Tobą, brzuch mnie ze śmiechu boli
Nie wiem co lepsze mina dziadka, czy Twoja
zdecydowanie dziadka hahahaahah
Marcelina - mało sie nie posikalam
Ja dzis bylam na awaryjnej wizycie bo mnie niepokoily skurcze, bole krzyzowe,problemy ze zmiana pozycji i ilosc wydzieliny. Okazalo sie ze szyjka ok (chociaz po objawach myslalam ze napewno skrocona) wydzielina prawdopodobnie z powodu kolejnej infekcji (cala ciaze mam tam infekcje juz chyba wszystko przeciwgrzybicze co w ciazy mozna mialam przez te 7 miesiecy) Ale mloda wazy juz 1352 gramy czyli przez 2 tyg przytyla pol kilo . Pozatym mam bardzo duzo wód plodowych, dlatego brzuch jest duzy jak na ten etap ciazy i jest ciezej. oczywiscie termin juz przesuniety na 24,07 ale lekarz nie kazal sie nim sugerowac. Takze okazlo sie ze panikuje ale jestem spokojniejsza.
maggie78 - ja mialam cos podobnego i lekarz mi kazal brac feminal uro czy jakos tak.
saga - trzymaj sie tam, mam nadzieje ze szybko wyjdziesz,
Ja dzis bylam na awaryjnej wizycie bo mnie niepokoily skurcze, bole krzyzowe,problemy ze zmiana pozycji i ilosc wydzieliny. Okazalo sie ze szyjka ok (chociaz po objawach myslalam ze napewno skrocona) wydzielina prawdopodobnie z powodu kolejnej infekcji (cala ciaze mam tam infekcje juz chyba wszystko przeciwgrzybicze co w ciazy mozna mialam przez te 7 miesiecy) Ale mloda wazy juz 1352 gramy czyli przez 2 tyg przytyla pol kilo . Pozatym mam bardzo duzo wód plodowych, dlatego brzuch jest duzy jak na ten etap ciazy i jest ciezej. oczywiscie termin juz przesuniety na 24,07 ale lekarz nie kazal sie nim sugerowac. Takze okazlo sie ze panikuje ale jestem spokojniejsza.
maggie78 - ja mialam cos podobnego i lekarz mi kazal brac feminal uro czy jakos tak.
saga - trzymaj sie tam, mam nadzieje ze szybko wyjdziesz,
Ewa, proszę uważaj na dużą ilość wód płodowych, kontroluj się często i licz ruchy córci. Dziecko ma więcej miejsca w brzuszku i łatwo mu się pępowiną okręcić. Nie mówię, żeby straszyć, ale znam takie przypadki niestety..
Waga małej imponująca:-)
Waga małej imponująca:-)
Dziewczynki gratuluję udanych wizyt 1352 WOW!!!
Saga wracaj do nas szybko
Co do infekcji to ja też się borykam od początku, jak wyleczyłam w końcu drożdżycę, to się okazało, że bakterie w moczu i antybiotyk, no i teraz po antybiotyku, wiadomo drożdże back i od nowa, może chociaż bakterii się pozbyłam, ale to będę wiedziała dopiero po posiewie w przyszłym tygodniu czyli ... Teraz odstawiłam hormony podtrzymujące(duphaston) i jest dużo lepiej, może to ma jakiś związek, sama nie wiem, przed ciążą rzadko miałam jakiekolwiek infekcje, ale w ciąży ciągle, więc idzie się przyzwyczaić;-)
Saga wracaj do nas szybko
Co do infekcji to ja też się borykam od początku, jak wyleczyłam w końcu drożdżycę, to się okazało, że bakterie w moczu i antybiotyk, no i teraz po antybiotyku, wiadomo drożdże back i od nowa, może chociaż bakterii się pozbyłam, ale to będę wiedziała dopiero po posiewie w przyszłym tygodniu czyli ... Teraz odstawiłam hormony podtrzymujące(duphaston) i jest dużo lepiej, może to ma jakiś związek, sama nie wiem, przed ciążą rzadko miałam jakiekolwiek infekcje, ale w ciąży ciągle, więc idzie się przyzwyczaić;-)
reklama
szuszu - przerazilas mnie, zreszta gin tez bo uzyl slowa wielowodzie (w sensie ze go nie ma narazie) a ja sobie sprawdzilam oczywiscie natychmiast co to takiego - nic dobrego ale co tam i tak bede sie stresowac do konca i tak