reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze wizyty u lekarza (badania, USG, zdjęcia naszych fasolek....)

reklama
sagaa, życzę jak najmniej dni tam spędzonych. Pewnie nic złego nie wykażą badania.

Ja na szczęście też mam czyściutko, na dodatek w moczu zero bakterii, leukocytów itp. a w poprzedniej cały czas się bujałam z tymi paskudztwami(zastanawiam się czy to nie efekt tego, że od porodu osuszam krocze po kąpieli jednorazowymi ręcznikami, bo jakoś nie mogę przestawić się na zwykły ręcznik).

Może to głupie, ale moim zdaniem to kwestia płci maluszka;-) Ja się czuję rewelacyjnie, świetnie wyglądam, zero infekcji, a w poprzedniej ciąży wszystko totalnie odwrotnie;-)

apropos,
mój dziadek też był romantykiem i osuszał po kąpieli swoje krocze papierem toaletowym, kiedyś jako 4 latka weszłam mu przez przypadek do łazienki, widok bezcenny, do dziś mam go przed oczami hahahahahahhahahahhaha

Marcelinaa, u mnie jest level up. używam ręczników papierowych mięciutkich, a nie papieru:D:D

Szuszu, też o tym myślałam, że może płeć..

tak tak się zgadza hehe ale wiesz, mój dziadek wycierał sobie krocze w 89 roku, wtedy chyba jeszcze papierowych ręczników nie wymyślono heheh

ja muszę też pogadać o moim kroczu z ginem, bo upławów nie ma, wydzielina mini, cytologia była z lekkim stanem i to chyba niestety czasem czuć (stinki) pod koniec dnia..choć czytalam że nasze pusie w ciąży potrafią być stinki :baffled:

Oj :-) chyba jednak nie ma znaczenia jaka płeć ;-) ja się czułam rewelacyjnie w pierwszej ciąży, jednak miałam infekcje. Teraz nic :-) oby tak do końca

Ostatnia edycja:
apropos,
mój dziadek też był romantykiem i osuszał po kąpieli swoje krocze papierem toaletowym, kiedyś jako 4 latka weszłam mu przez przypadek do łazienki, widok bezcenny, do dziś mam go przed oczami hahahahahahhahahahhaha

No nie mogę z Tobą, brzuch mnie ze śmiechu boli:-D
Nie wiem co lepsze mina dziadka, czy Twoja:-D

reklama
Do góry