reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze wizyty u lekarza (badania, USG, zdjęcia naszych fasolek....)

reklama
sagaa -WSZYSTKO BĘDZIE DOBRZE :tak:trzymaj sie kochana i wracaj szybko.
Super ,że masz tak dociekliwego gina w tych czasach to naprawdę rzadkość-większość zlewa wszystko.Badania się przydadzą i będziesz pod dobrą opieką.

Sagaa, przebadają Cię i na pewno okaże się, że wszystko jest ok. Nie martw się. Potwierdzam ginekolog super, bo nie bagatelizuje takich spraw. Trzymaj się kochana;-)

DZIEKUJE WAM KOCHANE WASZE WPARCIE TO DLA MNIE NA PARWDE DUZO :*
tak Meggi mam jak cos bede dawac znac;-)

Witam
Saga trzymam kciuki za wszystkie badanka i obys dlugo w szpitalu nie musiala siedziec

A ja tez po wizycie, oczywiście niestety moje uplawy to pewnie jakis stan zapalny. Mam co jakis czas tak ze w pewnych momentach ze mnie leci. Zadnych innych dolegliwości typu swedzenie czy cos, zrobilismy dzis posiew i wynik bedzie w przyszłym tyg. Zobaczymy co tam, lekarka uspokajala mnie ze niestety hormony ciazowe zmieniaja ph wydzieliny i niestety nietrudno cos tam zlapac, bo zmniejsza sie ilosc paleczek kwasu mlekowego, zakupilam sobie provag do lykania z tymi dobrymi bakteriami. Ale pewnie infekcja bedzie do przeleczenia :((
Do zrobienia tez mam badania podstawowe, a za dwa tyg usg maleństwa. No i oczywiscie znow 2 kg do przodu od konca marca ;))

Biedroneczka, dobrze że z maleństwem ok. Ja w I ciąży miałam ciągły stan zapalny, białko w moczu i ogólnie była masakra. A teraz czyściutko u mnie, jest lepiej niż przed ciążą:szok::-)

reklama
sagaa, życzę jak najmniej dni tam spędzonych. Pewnie nic złego nie wykażą badania.

Ja na szczęście też mam czyściutko, na dodatek w moczu zero bakterii, leukocytów itp. a w poprzedniej cały czas się bujałam z tymi paskudztwami(zastanawiam się czy to nie efekt tego, że od porodu osuszam krocze po kąpieli jednorazowymi ręcznikami, bo jakoś nie mogę przestawić się na zwykły ręcznik).

Do góry