reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze wizyty u lekarza (badania, USG, zdjęcia naszych fasolek....)

Fajny ten test...ale ja poczekam do usg,bo jakoś mało wiarygodny mi sie ten siusiany wydaje. Poza tym u mnie pewnie by zgłupiał bo jak mam chłopaka i dziewczynę np,to co by test wykazał???;-) ;-)

reklama
My też chcemy wiedzieć.....za pierwszym razem chciałam a jak na złość Franio się ciągle dupskiem odwracał i gin mówił, że raczej dziewucha ale jeszcze sprawdzimy. I tak czekałam na Gabrysię a w 8 m-cu syn wystawił klejnoty do głowicy usg i się ujawnił :-).

Teraz w sumie nie wiem.....z "pragmatycznego" podejścia wolałbym chłopca - mam kupę rzeczy i zabawki się tak nie namnożą......ale zawsze gdzieś ta córcia po cichu się marzy mamusi.....no ale generalnie oby zdrowe było reszta mniej ważna.​

Dziewczyny jutro rano mam wizytę u gina prosze trzymajcie kciuki ..bo martwie sie czy wszystko bedzie dobrze.. ehh tak bym chciala zeby lekarz pwoiedzial ze jest wszystko wporzadku i nie musze sie niczym martwic;) odrazu jak tylko bede mogła to dam wam jutro znac co i jak no i wkleje zdjecie maluszka jak dostane;)

reklama
Do góry