reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze wizyty u lekarza (badania, USG, zdjęcia naszych fasolek....)

Monila, maggie wszystko bedzie w porządku, trzymam kciuki:tak:
Wrzucam zdjęcie z moją kruszynką zrobione w 9 tyg. 3 dniu
IMG_0562.jpg

reklama
sylvi super fotka - ja się nie moge doczekać swojej. 11tydzien mija a ja jeszcze nie widzałam maleństwa :baffled:masakra !!!!
W niedziele jade do polski i mam nadzieje ze uda mi się zapisać na szybką wizyte !!!! Zaraz bede dzwonić do mojego ginka - oby miał wolne terminy...

Monila, maggie trzymam mocniutko kciuki Kochana - napewno bedzie dobrze !!!

sylvi.b super focia i malenstwo;)

Dziewczyny myślicie ze dostane jakieś zdjatko maleństwa czy mam raczej zaopatrzyć się w dobry telefon z dobrym aparatem??;)

Ostatnia edycja:
w niektórych gabinetach też jest możliwość nagrywania filmików z USG, ale trzeba się o to dopytać i przyniść własną płytkę CD. u mojej lekarki jest możliwośc nagrywania filmiku który trwa 10 sekund ale sama musiałam się o to dopytać bo tak sami z siebie o tym nie mówią.

reklama
Sylvi, śliczny ten Twój maluszek:-)
A ja jestem po wizycie, wszystko jest ok. Zero infekcji itd. Nie spodziewałam się dzisiaj usg, a tu niespodzianka:-)
Na chwilkę podejrzeliśmy maleństwo. Ma 2,25cm. I słyszałam przez chwilę serducho:-)
Następne usg 03.02.

Do góry