reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze wizyty u lekarza (badania, USG, zdjęcia naszych fasolek....)

reklama
szuszu super a twoja fasolka :)

a co do wyboru chlopiec czy dziewczynka mi tam obojetne ale moj T chcialby chlopca :) jak wiekszsc facetow chyba :p
a chcecie znac plec przed porodem?

My będziemy chcieli znać płeć, ale nie przywiązuje wagi do tego. Piotrek miał być prawie do samego końca dziewczynką. Właściwie byliśmy tego pewni bo kilku lekarzy to potwierdziło. Leżałam w szpitalu i różni lekarze robili USG. I na 4d lekarz powiedział że chłopiec :szok: ale byliśmy w szoku. Przyznam, że do dziś mam piękne buciki z Zary :-D dla dziewczynki

szuszu wariatko :) oczywiscie w dobrym znaczeniu hehe czytalam o tych testach ostatnio... myslisz ze ona sa wiarygodne ?
oli to widze ze niespodzianke mieliscie,moze tym razem buty wykorzystacie :D

ja sie zastanawiam czy chce wiedziec... z jednej strony bardzo ale z drugiej miec niespodzianke tez super :)

Podobno w USA sprzedawane są jak testy ciążowe w aptekach:-)Podobno jak się jest z chłopcem w ciąży beta hcg wolniej przyrasta i te testy działają właśnie na takiej zasadzie. Ja jak już kiedyś pisałam jestem w gorącej wodzie kąpana i muszę zawsze wszystko wiedzieć:-)

Oli, w poprzedniej ciąży od początku wiedziałam, że to dziewczynka i 12 tyg. zostało to potwierdzone na usg. Mam nadzieję, że teraz też będzie wcześnie widać płeć i nie będę musiała płacić za test;-)
Wtedy miałam jakieś przeczucia, a teraz to już sama nie wiem..w sumie to nie mam zielonego pojęcia czy będzie chłopiec czy dziewczynka;-)

reklama
Ja zapewne ( moja jakże nieposkromniona ciekawość) będę chciała się dowiedzieć jaką to będzie dzidzia. Napewno Mąż chciałby bardziej syna i coś czuję,że się doczeka. Ja wolałabym dziewczynkę...a z resztą... cokolwiek będzie,niech tylko będzie zdrowe :-)

Do góry