reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze wizyty u lekarza (badania, USG, zdjęcia naszych fasolek....)

reklama
Mój bardzo chce byc przy mnie. Wciaz powtarza ze to NASZE dziecko, niestety na pierwszym usg dowcipnym nie mógl ze mna być:( Ale na nastepnym bedzie napewno

suszu to super, ze wszystko w porzadku :) teraz cierpliwie czekac do nastepnej wizyty:tak:

Dziewczyny, a czy Wasi faceci chodzą z Wami na wizyty?

Moj byl ze mna na pierwszej wizycie, pozniej nie dal rady bo pracowal i teraz tez nie bardzo ma jak sie zamienic w pracy by pojsc. przykro mu,(mi zreszta tez) ale praca jest pracą:-(

Mój zazwyczaj pracuje jak chodzę do lekarza. Ale jakoś na razie nie czuję potrzeby żeby ze mną chodził, może jakaś dziwna jestem a może do mnie do końca nie dociera ,że jestem w ciąży:)
Wczoraj mi tylko powiedział,że chciałby iść na to usg 3d lub 4d. Tylko nie pamiętam w którym tygodniu się go robi....

Witajcie.Jestem po dwoch poronieniach.Teraz jestem w trzeciej ciąży.Przy ostatnim USG 2tyg temu było widać tylko pęcherzyk a dziś już zobaczyłam maleństwo z bijącym serduszkiem ;) jutro pochwalę się zdjęciem ;)

reklama
Do góry