reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze wizyty u lekarza (badania, USG, zdjęcia naszych fasolek....)

reklama
Asiacur - trzymam kciuki za nowego gino.. oby wreszcie zadbał o Ciebie
Devi - miło,że o mnie myślałaś... i też się cieszę,że mogłaby być to dziewczynka :-D
Neilaa - uff... dobrze,że jednak okazało się,że wszystko jest ok!!!

a mi została założona karta ciąży dzisiaj :-D:-D wow!!! jestem w szoku ,że moja lekarka wreszcie się obudziła i do mnie :'a to jeszcze nie mamy założonej??' bez komentarza...

Dzień zaliczam do bardzo udanych! miłego wieczorku Dziewczyny!

neilaa to fantastycznie, że lekarz miał dla Ciebie takie dobre informacje. Mam nadzieję, że u mnie z tego samego powodu bHCG było podwyższone :) Generalnie jestem spokojna, tylko czasami nachodzą mnie jakieś obawy o zdrowie maluszka, ale myślę, że to naturalne i dotyczy wszystkich oczekujących mam, że się martwią czasem o zdrówko swojego szkrabka.

U mnie leci 16 tydzień - czekam z niecierpliwością na ruchy no i przyznam, że na rozpoznanie płci również :zawstydzona/y: chociaż nie mam względem płci żadnych oczekiwań - to przez moją nieposkromnioną ciekawość - kto tam mieszka w moim brzuszku :-D

Dziewczęta czy jest może któraś z Bydgoszczy?

Gorąco pozdrawiam

Ja po dzisiejszej wizycie obiecałam maleństwu że już nie będę się tak denerwować tylko spokojnie czekać do wizyty i nie będę niczego sobie wmawiać. Co ma być to będzie, a stres niestety mnie czeka w marcu i kwietniu z powodu 2 obron na uczelni więc już mam wyrzuty sumienia że moje maleństwo też przez to będzie przechodziło.

Witam wieczornie :-)

Tak Was czytam i mogę Wam tylko pogratulować udanych dzisiejszych wizyt. Cieszę się bardzo, że każda z nas ma jak dotąd same dobre wieści o oby tak do końca :-)

Ja wizytę mam w piątek i już nie mogę się doczekać. Liczę, że mój gin potwierdzi wiadomość z USG genetycznego o dziewczynce :-)

dziewczynki gartuluje udanych wizyt:-)
Taycia-super wieści -w końcu worek z dziewczynkami się rozsypał:-D
Neila-gratulacje udanej wizyty:-)
asiacur-trzymam kciuki za dzisiejszą wizytyę:tak:

reklama
Dziewczyny super wiadomości
yahoo.gif

Neila szczególnie od Ciebie cieszą :-), oby tak dalej

Do góry