reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze wizyty u lekarza (badania, USG, zdjęcia naszych fasolek....)

reklama
taycia - właśnie sobie o Tobie pomyślałam :) super cieszę się bardzo dzisiaj wszystko musiało się udać w końcu to 16 luty :) jeszcze raz wszystkiego naj

neilaa daj znać co Tobie powiedział lekarz na temat wyników

U mnie podobnie jak u Ciebie bHCG jest wysokie, ale lekarka w ogóle tego nie skomentowała tylko patrzyła całościowo na test PAPP-A + NT i stwierdziła, że to bardzo dobre wyniki... hmmm, mnie jednak trochę niepokoi to wysokie bHCG..., mam nadzieję, że niepotrzebnie i zarówno u Ciebie jak i u mnie będzie wszystko w jak najlepszym porządku.

Trzymam kciuki za wszystkie sierpniówki

Dali tzn mialam ale robione w 8 tygodniu w polskiej klinice.

Fakt podejscie jest inne,ale tak jak napisalas nie znaczy,ze zle.. bo jesli cos jest nie tak to wrecz opedzic nie mozna sie od lekarzy,a jak wszystko ok to po co robic wielkie halo i mysle,ze opieka jest calkiem dobra.

U mnie byl ten problem,ze nas w blad wprowadzil pan z przychodi,powiedzial,ze zabukowal nam juz wizyte z midwife,co sie po 2 tygoniach okazalo,zadej wizyty nie bylo i znow musialam czekac 2 tygodnie az do dzisiaj,ale papierki juz mamy wyslane do szpitala teraz czekamy na list z data 1 scanu :-)
taycia super,ze wszystko ok :-)

Taycia- ale sie ciesze z udanej Twojej wizyty :) Czekalm na wiesci od ciebie :) I mówisz ze duze prawdopodobienstwo dzieczynki... fanjnie:)

Dziewczynki bardzo dziękuję za kciuki :-)

Na szczęście mój gin rozwiał wszystkie wątpliwości i powiedział, że wyniki są naprawdę dobre. Do końca nie umiał mi wytłumaczyć dlaczego bhcg jest podwyższone ale mówił że na początku ciąży musiałam mieć bardzo wysoki poziom (co jest bardzo wskazane) i spada bardzo powoli do normy i że to wszystko jest tylko statystyka. Liczy się wynik ogólny razem z badaniem usg i czy na wykresie jest się na zielonym polu:laugh2:

meggy29 nic się nie stresuj bo ja niepotrzebnie siedziałam w poczekalni jak na szpilkach a tylko ten stres może zaszkodzić naszym dzidziulkom :)

Gin poza tym powiedział mi przy badaniu że pięknie czuje dzidziusia i chyba jest troszkę starsze niż myślimy, ale na pewno załapię się na sierpień :tak:
Za 2 tygodnie pooglądamy maleństwo i mam nadzieje że moja kobieca intuicja odnośnie płci zostanie potwierdzona

Taycia gratuluje udanej wizyty oby tak dalej !!!

Trzymam kciuki za wszystkie jutrzejsze wizyty :-p

reklama
Do góry