reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze wizyty u lekarza (badania, USG, zdjęcia naszych fasolek....)

reklama
Dzięki kochane za wsparcie:)
SzuszuTen lek moja mama dopiero potrzebuje po chemii ( bedą 4 ) i po radioterapii więc w okolicach sierpnia. Ale powiedzieli ,że w marcu już powinna być decyzja. A jak by się chciało samemu za to zapłacić to kosztuje to ok 100tys:(
Ale ja cały czas mam nadzieję ,że się uda:) Musi:)

Hej dziewczynki :)

Cieszę się, że póki co jak podczytuje sobie wątek to u wszystkich wizyty idą jak z płatka i życzę Wam tego aby było tak do końca.
Ja już mam za sobą usg genetyczne, które wyszło bardzo dobrze, ale niestety po zrobieniu testu papa - a, moje szczęście troszkę przyblakło. Otóż co prawda ryzyko wyszło w normie czyli bardzo małe to niepokoi mnie stężenie wolnej podjednostki beta (138, norma 20-48 dla 12 - 13 tygodnia) i papa 5,57 (norma 4,48). Czy któraś z Was również zdecydowała się na test z krwi, może w poprzedniej ciąży i mogłaby mnie chociaż na dobę uspokoić, bo oczywiście jutro stawiam się u mojego lekarza, lecz strasznie się boję że usłyszę tam o konieczności wykonania amniopunkcji, a nie daj boże że coś gorszego bo tego nie przeżyję.
Na usg genetycznym po przełączeniu obrazu na 3d i ujrzeniu tego maluteńkiego człowieczka aż łzy same poleciały po policzkach
Maleństwo.jpg

neilaa niestety nie pomoge, bo w ogole sie na tym nie znam, mam nadzieje ze to nic groznego, nie zamartwiajn sie na zapas, no i zdjecie dzidzi przepiekne!!!

Witam sie - ja po wizycie dzis i usg ... uff wszystko ok na szczescie - dzidzia ma 5,6cm i serduszko bije pieknie dalej... przeziernosc karkowa jest ok - mozna zaczynac drugi trymestr...

reklama
Do góry