reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze wizyty u lekarza (badania, USG, zdjęcia naszych fasolek....)

Odkąd gin powiedział,ze najprawdopodobniej będę miała chłopca śni mi się po nocach dziewczynka. Wczoraj mi się snilo,ze urodzilam dziewczynkę taka duża :) kochana tak się do mnie przytulala i calowala i dzisiaj tak samo calowala mnie cała noc, fajny Dzieciaczek ze snów tak mnie wyprzytulal :)
wczoraj jeszcze snilo mi się,ze zacielam się w windzie w pracy, a wcześniej, ze na recepcji w pracy pracowała konstancja z prosto w serce i mnie zwyzywala,ze jestem nowa okresówką zatrudniona tylko na zastepstwie a w ogóle to Dyrektor mnie zatrudnił bo miał nadzieje,ze się ze mną zwiaze, ale ostatecznie jak mnie poznał wolał związać się z facetem hahaha :) i nagralam ja na telefon bo chciałam pokazać Dyrektorowi co o nim mówi :)

reklama
Ewak, jest różnica w śmianiu się z niektórych (!) tekstów, a spraw o których tutaj się pisze - tym bardziej, że nie widzę ogólnie nic śmiesznego w temacie 'ciąża'. Zresztą, to bardzo dziwne zwierzać się publicznie z czegoś a potem mieć pretensje, że ktoś to czyta na głos czy nie - to już nieważne.
Nic nie wspominałam o miłym pisaniu, tylko o względnym wchodzeniu sobie w tyłek, a to dla mnie również ogromna różnica, bo można być miłym jednocześnie nie mając nic wspólnego z tym drugim.
A tekst 'jak się komuś nie podoba to..' to wiesz;). na tej zasadzie mogę Ci odp. 'jak Ci się nie podoba to nie czytaj tego co piszę, albo wcale nie wchodź'- no głupota.

Co do lekarza- rzuciłam pytanie, ale nigdy później nie stwierdziłam 'tak oto jestem lekarzem.Także, gratuluję przewertowania moich wypowiedzi, ale jakby nie udowodniły one, że gdzieś skłamałam.

a85 - to moze okaze sie jednak ze dziewczynka. Super sen z tym przytulaniem :) juz ci pokazuje ze cie kocha twoje malenstwo ;)
Ten drugi sen niezly odjazd :-D mi sie nie snia takie szalone sny jak wam.

Zazdroszczę tym z was które znają już płeć dziecka. Moja ginekolog nie ma w gabinecie usg, a na kolejne idę dopiero w 20 tygodniu czyli około 20 marca. Tyle czekania:-( a strasznie bym chciała już wiedzieć że to dziewczynka :-)

f2w33e3k08f2nw5d.png

Cześć dziewczynki:-)-wczoraj weszłam tylko rankiem i dziś nadrabiam zaległości w czytaniu i stwierdzam ,że bardzo nie miło mi się czyta niektóre wypowiedzi,dialogi -matko dziewczyny wyluzujcie :szok: przecież my mamy tu stwarzać fajną, miłą atmosfere,aby każdy chciał z przyjemnością tu wejść i poczytać i tak było cały czas a nie się stresować przy jakichś sprzeczkach.Mało każda z nas ma własnych problemów???? Szczególnie w naszym stanie nie jest wskazane aby sie dodatkowo denerwować.
LUZIK DZIEWCZYNY!!!!!!!!:tak:

gabiczek- musisz uzbroić się w cierpliwość no i tak jak kiedyś pisałyśmy różnie z tym bywa i czasem przed porodem okazuje się że jest dziewczynka a miał być chłopiec :)) ważne żeby zdrowe były nasze dzieciaczki :)

MNS to chamskie co napisałas niestety miedzy innymi uderzylo mnie to:
"Zresztą, to bardzo dziwne zwierzać się publicznie z czegoś a potem mieć pretensje, że ktoś to czyta na głos czy nie - to już nieważne." Dla Ciebie jest to dziwne a dla nas normalne więc jak Ci nie pasuje nie wiem czego tu szukasz bo jesteśmy po to by sie zwierzac pomagac i wspierac a nie wysmiewac!!!!ja luzuje i nie komentuj tego prosze...bo ja nie zamierzam z nikim tutaj sie klocic zwracam Ci uwage....

Faktycznie, nie ma o czym rozmawiać jak to normalne mieć pretensje, że się coś napisało i ktoś to przeczytał.

Wysiadam przy niektórych normalnie.

Dziękuję. Do widzenia.

reklama
Do góry