reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze sprawy...

reklama
My wracamy do domku. Kubek usnal:-)
Lawka z centralnego z trudnoscia zmiescila sie do 504 ale sie zmiescila i nawet tymrazem kierowca mnie z autobusu nie wyprosil:-).
Anis ja gadula? Nieeee:-)

Witajcie :)

W końcu do Was zaglądam... w piątek zakończyłam kurs florystyczny egzaminem- z praktycznego i z teorii dostałam po 5 i bardzo dobrą oceną na zaświadczeniu zakończyłam moje 3 miesięczne szkolenie :) Wybaczcie że w tym czasie rzadko zaglądałam ale na nic nie miałam czasu... Teraz przez ostatni miesiąc miałam praktyki w kwiaciarni na drugim końcu miasta, jeździłam na 9, kończyłam o 16, w domu byłam o 17... ale od teraz będzie spokojniej, 31 jedziemy nad morze a póki co czeka mnie ogarnianie mieszkania :)

Meldujemy sie z Krakowa. Aga jedzie o 20 do siebie. Teraz sika. Ja pilnuje bagażu :) zaraz mkne na tramwaj i do domku.

Dziękuję Gosiu :)

Pusto się tu u Was jakoś zrobiło... Jakoś tak za cicho i za spokojnie :) To z powodu urlopów?
Poproszę o jakiegoś ogólnego skróta :)

reklama
Doczytałam właśnie Justi :) Super że się spotkałyście! Ile Was było? :)
Smerfetko dawno mnie tu nie było i dziś gdy zajrzałam bardzo się ucieszyłam... Gratuluję Ci Kochana i życzę zdrówka dla Was i wszystkiego co najlepsze :* :)

Do góry