reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Nasze sprawy...

reklama
I ja się witam dziewczynki!!!
Ja też pieprzę i okien nie myję.Nie jestem dupą,tzn jestem(dupa,dupcia!!!:-D)ale nie wołowa!!!:-D
Bobo ta kurteczka dla Julci jest śliczna!A fason płaszczyka czarnego też fajny,tylko mnie kolor nie pasi!
Martuś powodzenia u lekarza konowała!!!
Anisiaj 30 tydzień:szok::szok::szok:,dzielna dziewczynka!!!

Aha nie jestem śpiochem,ale przy 6 dzieci to jak 24 dobowy maraton.A teraz jeszcze mój Michał pojechał do Eweliny do Kraka i teraz kwitnie w pociągu w Chorzowie,bo kolejarze 2 godzinny strajk sobie wymyślili:szok:Mam nadzieję,że nie jest mu zimno,że ma jeszcze co jeść i pić.Młody będzie w Kraku do poniedziałku,Ewelina będzie mu pomagać pisać pracę z j.polskiego od której niby zależy powodzenie na maturze,no i korki z polskiego mu da.

Miłego dzionka!!!

6 mamo m jak wroci to bedzie go licytowal. mam nadzieje ze uda mi sie go kupic. stwierdzilam ze nie ma co nie wiem ile kasy wydawac na kurtke bo ona chwile w niej pochodzi i zaraz bedzie mala. a mozna naprawde znalezc ciuszki ladne za niska cene. mnie nie zraza to ze uzywane.
a dla siebie szukam jakiejsc kurtki ale kurde musze mierzyc bo z tym brzucholem moim to masakra. ale dzielnie pije ocet 3 razy dziennie. m pije ze mna nawet :)
marta mam resztke murzynka :) zapraszam. kupujesz ten plaszczyk u chinczyka czy bedziesz jeszcze szukac?

reklama
Do góry