reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Nasze sprawy...

reklama
ja się chyba bardziej bałam niż ona :)
Zresztą... sama bym niby mogła jej przekłuć ale chyba bym nie miała sumienia własnemu dziecku :) Mojej siostrze sama przekłułam pistoletem ale ona już miała wtedy 20 lat a nie 5 i pół :p

bobo obecna :) mialam "akcja kupa" :-D a teraz mam powazna dyskusje z Julka. tak fajnie gaworzy i jak przy tym jest przejtea haah smiesznie to wyglada :)
ja uszy Julce przebijc chce jakos jak bedzie miala 8-9 miesiecy moze w wakacje? zobaczymy. ale czekac dlugo nie chce

Evel, tylko koncowki, wiecej bym nie wysiedziala.

Bietka, noooo, jest ogien ;)

Kochany ten moj maz, zawiozl mnie, czekal i jeszcze kupil paczka. Wiecie, ze Wlosi wczoraj mowili, ze jak wybiora papieza to wyjrzy slonce?:) u mnie cudnie swieci, a u Was?

reklama
Do góry