reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze sprawy...

reklama
witam :)

aguś opowiem jak chcecie :) / ale to była audiencja ogólna, nie uścisnęłam Jego dłoni ...

wczoraj długo dyskusje trwały... ja się cieszę, uważam że będzie to inny pontyfikat niż Benedykta... nie wiem , ale wydaje mi się ciepłym człowiekem podobnym do Jana Pawła II , wiece co... wczoraj moja kuzynka urodziła Gabrysię, a gdyby był chłopczyk miał być Franciszek.... niesamowite PRAWDA ??/

Dzień dobry:)

zaspałam dziś do szkoły:( to znaczy obudziłam się za dwadzieścia ósma i zdążyłam tylko Dominika wyprawić do szkoły, Oli została w domu

Bietka ja mam takie samo zdanie co do nowego papieża :)

Gosia chciałabym zrobić sobie taki szal tylko bez przerwy żeby dało się go zawinąć ze dwa razy, wiesz o co mi chodzi???Masz pomysł jak się za to zabrać???

Justi miłego dnia:))

Martuś przytulam kochana, nie wiem co ci doradzić, mój Kuba śpi normalnie

witaj evel

gosia odpisałam :)

bobo :cool::eek: no tak jest... mam obok siebie niestety przykłady (kiedyś w pracy)

dziś usłyszałam komentarz i w sumie zgadzam się z nim, że nowy papież powiedział "dobry wieczór" zamiast ;"niech będzie pochwalony...." co oznacza, iż zdaje sobie sprawę z tego że na placu św piotra i przezd TV byli też ludzie nie wierzący i z nimi również się przywitał...

Ostatnia edycja:
reklama
Moja córka przedwczoraj zdecydowała się że chce przekłuć uszy... Nigdy nie byłam zwolenniczką wczesnego przekłuwania uszu u małych dzieci, bez ich chęci i zgody a ponadto bałam się że małe dziecko zahaczy o coś tym kolczykiem, pociągnie, urwie ucho... Aż tu nagle moja niespełna sześcioletnia córcia postawiła mnie przed faktem że bardzo chciałaby mieć kolczyki w uszach... I że się nie boi i czy możemy pójść... I poszłyśmy... :) i teraz mam zakolczykowaną Amelkę :)

Do góry