reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Nasze sprawy...

reklama
Kochane, ja tak szybciutko. W remoncie jakies nowe rzeczy, plus malowanie sypialni, wiec zostane tu do soboty. Psiapsiola ma dzis wolne, m tutaj spal i mam od wczoraj Nucie, co mnie bardzo cieszy. Dzisiaj bedzie mnie malo, bo nie chce przy kolezance siedziec.

Milego dnia wszystkim, przepraszam, potem Was nadrobie.

Kochane, zbieram się i wychodzę na tą rozmowę bo mam na 13, później po dzieci także nie wiem czy dziś jeszcze zajrzę a jutro od świtu mnie nie ma bo mam jutro z Amelką wizytę u endokrynologa na klinikach, na którą czekałam ponad pół roku i pewnie sporo czasu mi tam zejdzie bo tam zawsze jest mega tłum...
Justi dziś wieczorkiem Ci wyślę paczuszkę :)

Miłego dnia wszystkim!

jestem

pospałam z Kubusiem, byliśmy na spacerze:)) cudna pogoda, ciepło słońce świeci:))

Ewel &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

reklama
Jestem na moment... rozmowa była krótka, kierowniczka sobie przerwę na telefon zrobiła... rekrutacja jest do jutra pojutrze będą dzwonić ale i tak nie mogę tam pracować bo tam jest praca 12 godzin dziennie... i jakiś dzień wolny za to... ale 12 godzin jest w moim przypadku bez szans bo nie miałby mi kto dzieci odebrać i z nimi być... i nie miałabym nawet jak z Wikim lekcji odrabiać jakbym siedziała w pracy od 9 do 21, masakra ;/

Do góry