reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Nasze sprawy...

Bobo to co znalazłam:

http://nuclearts.pl/dom/jak-pozbyc-sie-rybikow-cukrowych-zwalczanie-/

METODA SPRAWDZONA 100% SKUTECZNOŚC
BORASOL - płyn bez recepty kupujesz w aptece
- jedną łyżeczka borasolu zmieszaj z pudrem cukrem w konsystencji żadkiego lejącego się miodu
-znajdź miejcsa gdzie wychodzą rybiki
-zakrop te miejsca kilkoma kroplami roztworu
-następnego ranka już ich prawie ich nie będzie
-powtórz za parę dni , a zapomnisz co to sa rybiki
-mijsca gdzie kropiłem szegółowo nie sprzątałem , bo ani borasol ani cukier nie jest szkodliwy dla zdrowia człowieka
powodzenia

Samice rybika znosza do kulku jaj dziennie, więc trzeba to tępić od razu jak się zauwazy jednego nowego domownika.
WITAM DLA MNIE BROS W SPRAYU NA OWADY BIEGAJĄCE JAST POPROSTU REWELACYJNY

reklama
anaber tak to dokladnie te swinstwo moja lazienke okupuje :((((
czyli kupie ten bross i mam nadzieje ze podziala. tylko gdzie to sie psika? w wanne?

bobo współczuje .... faktycznie BROS jest dobry
ale masz zachcianki - ciekawe kto Ci tego karpia zrobi :) :-)

ja kupiłam dziś arbuza !!!!!! mniam pycha :-)

marta czyli jesteś zwarta i gotowa do obrony :tak:

anaber
kupiłaś tę trawę na ścianę w sklepie "komfort" ? w krak nie ma takich , byłam ostatnio i szukałam fajnych rozwiązań - inspiracji, ale same dywany i rolety :confused:

a ja widzialam dzis taka scienna trawe w castoramie jak po storczyka poszlam :)
bietka jutro jade do mamy wiec ona zawsze cos tam ma moze i karp jakis sie uchowal hihi

bobo myślisz, że został z grudnia i czeka na Ciebie :-D a tak na serio jak masz mięsowstręt to jedz ryby - na zdrowie dla Ciebie i maluszka :-)

Bobo w szczeliny bo one siedza w zaciemnionych miejscach i niech lepiej m tym psika a nie czasem Ty bo jeszcze się nawdychasz jakiegoś cholerstwa. Wszystkie zakamarki pod wanna, czy brodzikiem, za kibelkiem wszędzie gdzie się da.

Bietka tak w komforcie Wykładziny dywanowe, wykładziny domowe, wykładziny hotelowe i wykładziny obiektowe - największy wybór, najniższe ceny - sklep internetowy KOMFORT.pl - największy wybór, najniższe ceny - sklep internetowy KOMFORT.pl i wzieliśmy tą menchester bo tamte już za drogie, i jak obliczyliśmy to za ściane 5,5m2 wyslło by ponad 450zl. a tak 180 do przezycia. Bo chcieliśmy w obi albo gdzies aby taniej ale tam nie było takich. a na allegro tez jest za 30zł za metr.A farbę kupiliśmy z nobilesa nr 38 zima mglista. fajny kolor bo oczywiście musiałam ciapnąc na ścianę ;-) a ta trawa to taka zwykła na podlogę, tylko jest miękka i przyjemna nie jest taka kłująca. nawet nie wiedzialam,ze sa specjalne na ściane.

aaaaaaaaaaaaaaa to ja myślałam, że są specjalne na ścianę, nie szukałam wśród wykładzin - głupek ze mnie :-D

reklama
Bietak to jest normalna sztuczna trawa na podlogę :tak:mi się to podoba i mówie ta trawka jest przyjemna, ja nie chcialam wykaldziny dywanowej bo na tym by się kurz osadzal a jezdzić odkurzaczem po ścianie to tak trochę nie wygodnie:-) a taka sztuczną trawe to na mokro szmatką i wodą z płynem można przemyc, tylko sie wkurzyłam bo ja myślałam,ze moge sobie kupić np 2,6x2,1 i taki mi utna atu kurcze ja ten odpad z 4 metrów też musze kupić. i trochę z m musieliśmy pomyślec jak to rozplanować ale się udalo i wyszło bez odpadu :)

Do góry