reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze sprawy...

upssssss
4c2eb6ebcfc4764b4fa50fa3186c1d51_th2.gif

dziekuje Ci ma Pani ze mnie poinformowalas o nowych trendach co bym nie byla w tyle z warszaffffffka :)

reklama
Bobo, ja biorę aparat:)
A co do portfela, to nie będziemy Ci robiły konkurencji w byciu wyjątkowym i weźmiemy standardowe:))))

Noooo, a zaglowke masz,zeby sie w kostiumie po Zegrzu lansowac?;)

My tu glupie gadamy, a bietka juz spi w zelowej masce,zeby mlodziej wygladac ;) naiwna i tak mnie nie przebije, bo mam po ciazy tradzik jak nastolatka i mi zelowe maski niepotrzebne,zeby przywrocic mlodosc :D

justi oooooooo wielkie dzieki :)

a co jak bietka nie bedzie chciala swojego rozowego schowac? i bedzie go miec na szyji? to bede miala konkurencje :(

oooo wiem juz wiem

ja pojde z aga i ona bedzie moim opiekunem a Ty z bietka i Ty bedziesz jej opiekunem. i konkurencji nie bedzie bo pojdziemy inna droga :) a i ludzie sie nie zorientuja ze cos z nami nie tak bo bedziemy mialy was - naszych opiekunow :)

reklama
Do góry