reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze sprawy...

reklama
Dominik jest u moich tesciów więc zostaje tylko z Oliwią ale moja babcia i mama dadzą sobie radę w końcu to tylko dwa dni

zmykam spać dobranoc:)

bobofrutek, na deser sałatkę owocową i szarlotkę, a na obiad zwykłe kotlety rybne i sałatka z rukoli i pora. Co ja bym zrobiła bez tego internetu? :-D
justi, sama lecę na trzy dni. Muszę zobaczyć domek, który chcemy kupić i ewentualnie zobaczyć co muszę wyremontować.

dzien doberek :)

wstawac spiochy u szykowac sie bo tumorolllllllll sie widzimy :)))))))))))

kasia gdzie domek kupujecie?

milego dnia wszystkim

Witam ostatniego dnis pracy ;)

Mam dzis mega mdlosci bleeeee a musze siedziec w pracy.... Kombinuje zeby sie urwac o 12 ale pewnie mi sie nie uda...

Bobo ja juz od 6.30 nie spie :cool2:

Kasiu a tobie gin pozwolil leciec w 32 tc hmmm ciekawe czy Cie wpuszcza na poklad bo kolezanka ostatnio leciala wizzairem i byla dosc duza to chcieli papier ze jest ponizej 28 tc.

Milego dnia :)

smerfetko czyli dzis ostatni dzien w pracy? pozniej L4 :) pomysl ze to kilka godzin i juz nie wrocisz przez przynajmniej rok do tego miejsca :))))))

smerfie, oj mdłości, co za wspomnienie ;) szefowa wie,ze jesteś w ciąży?

bobo, u fryzjerów, kosmetyczek itp pewnie wszystkie dziś siedzą ;)

Dzien dobry

Smerfus jesze kilka godzin i czeka cię bardzo dlugie wolne, oby szybko ci zlecialo

Anis ja Z lepiej spala w domku?

Bobo tak jutro sie widzimy:)

reklama
Do góry