reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze sprawy...

Bietka usg bedzie w nastepny piatek bo gin wyjezdza 27 na urlop i ma nadzieje ze serduszko juz bedzie bo jak to on powiedzial chce jechac spokojnie na urlop

reklama
Bobo gin powiedzial ze wszystko jest ok tylko czekamy na serduszko. Zdjecie zostawil sobie a na nastepnej wizycie ma mi je oddac.

smerfetko no to super :)
u mnie ok 7 tyg dopiero bylo serduszko chyba. wiem ze pozno bylo nawet w szpitalu jak bylam bo mnie brzuch bolal to mi dali do zrozumienia ze nie wiadomo co bedzie bo nie ma serduszka. a tu chyc i serduszko moje spi w lozeczku hihi. u kazdego inaczej. nie ma regoly. najwazniejsze ze wszystko dobrze :)

W ciazy z Amelka bylam u gina dopiero w 8 tc bo najpierw ja bylam na urlopie pozniej on i sie zeszlo ale etedy juz serducho bilo jak szalone

Ja w ciąży z Kubą nie stresowałam się na początku przynajmniej, bo mało czytałam na necie różnych strasznych wiadomości...Nie ma co się nastawiać, musi być dobrze i tyle! Teraz ten mój pcheł mi się tu przytula!

reklama
Do góry