reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Nasze sprawy...

Ostatnia edycja:
reklama
justi jest czerwone jak sobie sam tam złapie i potrze / normalka, potem wiadomo mija
nie ma gorączki ... w nocy cięzko stwierdzić przebudza się na chwilkę i szuka wygodnej pozycji - tzn wierci się... 1.bo zęby, 2 . bo gorąco 3. bo może uszko ????
hahahaha :-D już widzę jak mi Igor pozwoli sobie zajrzeć do uszka ;-):-)

no nic poobserwuję go ... robi tak dłuższy czas... i łapie sobie też włoski z tyłu te dłuższe - jakby mu przeszkadzały :-) chyba nie leczone zapalenie dałoby jakieś mega silne oznaki prawda ????

bobo jak nie potrzebuje więcej... Igor do 10 mca też nie pił

Bietka zapalenia ucha nie da się przegapić.

Wrzuciłam Wam link do konkursu.

Ja chyba pójdę się sprysznicowac i się położę. 21 premiera Zgody na szczęście.Trzecia część ALibi na szczęście/Jak któras czytała to wie o czym mówię.

Bietka mnie się wydaje że nie ma czym się martwić bolące ucho u dziecka to jest koszmar bynajmniej mój Dominik źle przechodził zapalenie uszu

reklama
Do góry