reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Nasze sprawy...

wiem gosia, ale ja wyleczyłam się z isofixa - ta baza jest ogromna.... igi dotykał stópkami siedzenia przedniego... a gdzie tam jeszcze jakby urósł
co prawda mierzyłam tylko romer isofix, nie mierzyłam recaro...
ale ten jest super i Igi zwariował na punkcie tej żyrafy ;-) bardzo dobrze zamontowany - ma osobną bazę do zapięcia z tyłu pasem

reklama
ale tu dzis pustki uuuu dziewczynki sie plazuja hehe

bietka super ze jestescie zadowolenia a zyrafka jest cudowna .

ja wlasnie wrocilam do domu ,nie mam sily nic robic taka padnieta jestem ale musze chociaz odkurzyc .

Eluś ale my nie mamy bazy.Tylko Igi jest młodszy.Wtedy mieliśmy....hmm zapomniałam.Zaraz sobie przypomnę.Recaro kupiliśmy niedawno.
BESAFE IZI KID ISOFIX X3+WYSYŁKA GRATIS! - SMILE (3336864846) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
W nim można tyłem do kierunku jazdy.
Nie pamiętam tylko jaki model dokładnie.Najbezpieczniejszy wtedy był.Później go sprzedałam i kupiliśmy recaro bo tamten był super to fakt,wysoko ale Kacper był w pozycji półleżącej a przy jego chorobie lokom. nie było to dobre.

Bobo jak tam? Biegunka jest?

Ostatnia edycja:
bobo 9-18 kg

gosia no powiem Ci że ciężko wybrać, ale jestem zadowolona, Igi jechał super :) przodem do kierunku jazdy widzi wszystko :) jest OK :)

reklama
jestem:)

Kuba śpi a reszta w łóżkach leży:)

Bietka super ten fotelik no i fajnie że zadowoleni jesteście:)

ma przyjechać kuzyn bo sprzedaje mu notebooka

Do góry