reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Nasze sprawy...

Małgosiu jest bardzo pomocna,mogę na niej polegać i wspiera mnie,ale jest ale...
Po pierwsze jest bardzo zdominowana,stłamszona przez mojego ojca,a po drugie robi czasami przykrość moim dzieciom,a to już rani moje moje serce.
Jakiś czas temu Szymonkowi powiedziała w twarz,że go nie lubi,a wczoraj moja Kamila się wygadała,że moja mama powiedziała,że nie chce Szymka u niej w domu w lipcu jak ja będę w sanatorium.M długo pracuje i dzieci nie mogą być same tak długo.Zadzwoniłam do mamy,przyznała się,ale zaczęła coś kręcić i tłumaczyć się.
Najgorsze jest to,że faworyzowane jest część moich dzieci,Ewelina dostaje od nich kase na wszystko,w pon jedzie do Holandii do mojej kuzynki,Michał dostał auto,a wcześniej play station,Kamila dostała psp,przenośne dvd i mały laptop.Moje dzieci,które mam z m nie są lubiane,nie dostaja upominków,

reklama
No tak...to jest przykre.

10lat temu była środa....Poznałam mojego m.z widzenia znałam go wczesniej ale tego dnia przyszedł do mnie i się zaczęło.:-) a wszystko przez pana który zgubił żonę...

Ostatnia edycja:
jestem :)
bylismy z m dzis na rynku bo jest jarmarka ale ludzi tyle ze jeden za drugim sie chodzi po starym. pozniej pojechalismy sobie nad jeziorko. ale nie kapac sie czy cos tylko pospacerowac :)
teraz lenistwo w domku

Jestem,
ł byliśmy kupić młodemu buty , w końcu ma prawdziwe buty do chodzenia
Obiad u teściów i teraz luz

Aga dziękuje, nie jest gorzej :) ciut boli i jest opuchlizna, mam altacet w żelu czekam do środy ;) mam nadzieje ze dam radę jutro sama z I
wyszlam na 3 piętro do teściów :)

Bobo super wycieczka

Justi byłam tam :) po drodze nad hancze :) obok polanca prawda?

6 mamo mam kontuzje kolana po weselu ;)

Teraz mamy wypas, m pojechał po pizzę żeby mi oslodzic kontuzje ;) od jutra zacznę się pilnować z jedzeniem

reklama
Do góry