reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Nasze sprawy...

reklama
dziewczynki jakie plany na weekend?????/ ma byc 30stopni :)))))

bietka zapraszam do mnie. mam serki wiejskie, szyneczke, ser zolty, dzemiki, parowki, salatke grecka, pasztecik mamusi roboty, galarete wieprzowa. hmmm a i jeszcze kawalek ciasta z rabarbarem sie ostal :)

Aga najstarszy też już śpi ?
Moja jeszcze ogląda tv, ale zaraz gonie ją do kąpania. Sama już marzę o kąpieli o żeby położyć się w końcu i odpocząć. Padnięta już jestem.

Smerfi mam nadzieję dziś wyjątkowo daje popalić najpierw przyszedł z uwagą że pluje kolegów, potem pociął mi gumki recepturki, w czajniku zaparzył herbatę a ja tą wodę wlałam dla Kuby wylał mi wode taką w ampułkach do przemywania oczu Kubie, powyrywał mi kartki z kalendarza no szału idzie dostać

nie mówcie o jedzeniu bo jestem tak głodna że zjadłabym konia z kopytami a m mi jeszcze mówi że jak przyjedzie to kupi mi kebaba

Edyta tak cała trojka już śpi:)

reklama
bietka oki czekam :) a na deser
WP-keuken15Ijsje.gif
i
561.gif

Do góry