reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze sprawy...

u mnie pogoda nie najgorsza ale glowa mi peka... kurcze wkurzaja mnie ci bankowcy , ciagaja czlowieka w zasadzie po nic wrrr teraz kolejna wizyta w banku w piatek podobno juz ostatnia , czas ucieka wrrrr . Kupilam sobie ptasie mleczko na poprawe humoru i chyba zaraz cale zjem wrrrr

reklama
Kinga tylko nie zjedz wszystkiego,bo ja zaraz z Agą do Belgii na te ptasie mleczko lecimy!!!

Zapomniałam wam napisać,że robiłam na szydełku od wczoraj wieczorem do dziś do 3:30 rano.No i kiedy zamierzałam wyłączyć lampkę nocną i iść spać i tak patrzę na swoje cyce a tam pająk!!!Kuźwa myślałam,że gardło wypluję,bo chciałam zacząć wrzeszczeć,ale jakoś to obrzydlistwo rozgniotłam i wywaliłam nie budząc połowy domu.Jak mi się to przypomina to od razu niedobrze mi się robi,brrr!!!Skąd ten pająk,hihi ja się teraz śmieję,że moje cyce dawno nie używane,więc pajęczyną zarastają.

images
Aga prosze bardzo :)

Eh Smerfetko. Oby nie przyszedł:/ Mnie jak zaszłam w ciążę też bolał brzuch i też myślałam że zaraz @ się zacznie, ale sama wiesz, róznie to bywa. A gdyby się nie udało w tym cyklu, to w kolejnym inseminacja?

jesli @ przyjdzie to odpuszczamy , ide na rozmowe do gina i albo inseminacja albo in vitro ,ale to dopiero po wakacjach. Nie wiem nie myslalam jeszcze co lepsze i nie zastanawialam sie nad tym bo skuplam sie na kupnie domu ale jak tu sie wszystko ulozy to od nastepnego tygodnia musze poczytac na te tematy bo szczerze nie wiele wiem

reklama
Do góry