reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze sprawy...

reklama
u mnie tez szaro i ponuro , wrrr mam juz serdecznie dosc tej okropnej pogody ... wczoraj w belgijskim radiu mowili ze byl to najzimniejszy maj od 1830 roku a srednia temperatura w ciagu dnia wyniosla 7 stopni , cudowna wiosna wrrrr

dzień dobry

u nas też leje.... ale dosłownie, nie pada ale leje- wczoraj był 1 dzień piękny, przerwa od eszczu - znowu w małopolsce będą powodzie :(

smerfie kochana no trzymamy kciuki za rozmowy w baku :)

hej kochane,

u mnie słońce, ale pewnie nie będzie długo. pogoda w tym roku załamuje, boje się, że będzie takie lato jak dwa lata temu - 15 stopni i deszcze.

czekam na mamę, Zosia śpi po ciężkiej nocy.

smerfie, powodzenia!

będę do Was zaglądać, jak mi moje babeczki (mama i Zosia) dadzą trochę luzu ;)

Bietka a ni nie mów jak leje cały czas u mnie tak samo:(( jak się czujesz????

Aniś miłego dnia z babeczkami:)

co serwujecie dziś na obiad???nie mam pomysłu a moje dzieci jadły by tylko makaron z serem i cukrem

reklama
Do góry