reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze sprawy...

moj kuzyn jak byl dzieckiem chodzil duzo w chodziku i powiem Wam ze dzis ma 23 lata i tak smiesznie chodzi jakby na palcach

justi pracusiu kiedy Ty odpoczywasz ??

bietka dobrej nocki :)

reklama
Justi to co mi polecasz? Nie wiem gdzie go karmic bo tak w bujaku płacz, w krzesełku do karmienia płacz, na rękach oki i na kocu na siedząco też dobrze ale z kolei mi nie wygodnie.

Smerfetko, odpoczywam jak śpię:) i jak wracam koło 16 z Kubą od babci i spacerujemy
Marta, a masz w domu chodzik? bo jeśli chcesz kupować tylko do karmienia to nie wiem czy się opłaca. Może jak go trzymasz w krzesełku daj mu jakieś zabawki, miseczki, łyżeczki itp:) coś innego.
Bobo:-(

Smerfetko, wkrótce u was milsza część szukania domu:) urządzanie go:)

Ostatnia edycja:
Justi daje mu zabawki w krzesełku ale jest placz bo on nie che siedziec zabawki pozwala i patrzy w dół nie moge mu łyżką trafic. nie mam chodzika myślałam zeby kupic właśnie do karmienia

wpadam powiedzieć dobranoc

padnięta jestem babcia u mnie jest z mamą popołudniami siedzę w kościele lekcje i tak zlatuje mi dzień, do jutra

reklama
Smerfetko, ten nowy dom daleko od tego w którym mieszkacie? a co z meblami?:) zabieracie ze sobą?
Marta, a w spacerówce?

Do góry