reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze sprawy...

witam i ja :)

niedawno wstalam , matko ludzie nie maja umiaru siedzieli do 4,30 :angry: moj m oczywiscie o 2 zwinal sie do spania bo powiedzial ze zasypia i idzie ,proponowalam im zeby zostali na noc i poszli spac a rano pogadamy to oni nie, siedzieli i siedzieli buuu

bietka mam spodenki :-p rozmiar 40 i powiem tak , pewnie weszlabym w 38 bo sa troszke luzne w dupce i w udach ale to maja byc wygodne spodnie na luzie i wole zeby byly troszke luzniejsze , ale powiem Ci sa ekstraaaa DZIEKUJE ZE MI JE POKAZALAS :happy2: chyba przekonam sie do c&a

MILEGO DNIA :)

reklama
ja tez chyba kupie te spodnie ale na mnie to 44 bedzie malo :(

Julka ma juz spacerowke :) w gondoli juz byla meka z nia jezdzic bo chciala siadac piszczala i w ogole. wiec zmienilismy na spacerowke ale jeszcze 1 spacerku nie zaliczylismy

jestem :)
kupilam te rybaczki :) rozm 40 sa opiete ale 42 byl worek. mysle ze podczas noszenia i tak sie naciagna. aaaa i kupilam tez stroj na hipopotama. 2 czesciowy :) w tesco kupilam bo mielismy kupon ze przy zakupie ubran z F&F za 70zl 15zl rabatu no i moj stroj kosztowal 71 a ze mialam -15zl to 56zl zaplacilam :) kupilam malej emulsje z filtem 50 do opalania tzn zeby sie nie opalila hiih.

smerfetko Twoje sie nie rozciagna a moje tak :) bo ja mam opiete na tylku haha

wlasnie gadalam z kumpela i mowila ze ja brzuch boli i plecy no to jej powiedzialam ze ma jechac kupic test ciazowy . z poczatku nie chciala ale pojechala i kupila i tadammmmmm bede ciocia :))))) a ona nie wierzy hehe. mowi do mnie ze chyba cos sle nasikala ze jej dwie krechy wyszly :-D a krechy ma piekne grube hihi.

smerfetko no tez sie usmialam. jeszcze z tydzien popracuje i na L4 pojdzie bo ona jest nauczycielka w przedszkolu a wiadomo jak w przedszkolach. lepiej dmuchac na zimne. dowiedzialam sie pierwsza hihi. jeszcze jej chlopak nie wie nawet.

reklama
da bez problemu. ona pracuje w przedszkolu wiec tymbardziej powinna isc na L4. chore dzieciaki nie sa wkazane dla kobiety w ciazy

Do góry