reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze sprawy...

reklama
Oli wykąpany najedzony śpi, jutro jade do lekarza po l4 a nie mam jeszcze wypłaty mam nadzieje ze jutro kasa bedzie

Krysiu dali dawaj fotke

:-D:-D:-D:-D

9395_625081314186011_2065205596_n.jpg

bobo racja :-D:tak::-D:-D co z moim dr erykiem ??? wczoraj był? nie oglądałam a dzisiaj znowu go nie było :/ :-(

Marcia, trudno powiedzieć, ale chyba po około 2mcach. Z tym że ćwiczyłam bardzo nieregularnie:) Jak chcesz to możemy się umawiać na ćwiczenia?? bardziej się zmotywujemy!
Bobo, u nas fajnie się zrobiło, zero deszczu, ale też dość rześko.

bietka wczoraj dr Eryk badal pacjentke i wpadl jej chlop i go pobil ze stracil przytomnosc. na szczescie nic powaznego mu sie nie stalo. pozniej juz sobie zartowal jak ordynator sie go ptya "pamietasz jak sie nazywasz?" a eryk " jestem piotr wojtowicz ordynator" i w smiech hihi.

jestem cholera tesciowa zadzwoniła i mi młodego obudziła szlak mnie trafi teraz sie wierci w łóżeczku
Justi nie ma sprawy tylko o której? i co Ty cwiczysz tylko skalpel ?

Tylko skalpel. Możemy się smsami umawiać. Jutro o której Ci pasuje?? ja rano muszę jechać do biura rach.

reklama
Justi jutro to ja moge rano właśnie bo o 13 stej spacer a potem jade do tego lekarza i nie wiem ile mi zejdzie bo on przyjmuje do 18-19:40 i wchodzi ten kto pierwszy to moze od soboty ?

Do góry