reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze sprawy...

reklama
bietka sama bylam w szoku. dzis pokazywalam marcie metke ze widac ze jest doszyta. no al teraz juz nic nie zrobie. mam nauczke

no widziałam ewidentnie przyszyta to jest oszustwo mozesz napisac do allegro i ja zblokuja zreszta mozesz chyba oddac towar jakby co

nooo powiem Ci, że ja też będę uważać :-(
na razie, na szczęście udało mi się bez wpadek

kochane m ma focha - idę bo ma jakieś żale ku......... nie wiem o co :confused:

dobrej nocy :*

marta nie nie bede oddawac ani pisac do allegro. mam nadzieje ze laska bedzie miala nauczke po tym mailu ze ktos ja nakryl.
bietka przytul m i juz :) dobranoc
6 mamo a sprawdzal Michal odpiwedzi z matury ? na necie sa podane

Bietka może potrzebuje więcej uwagi m czuje sie samotny - dobranoc kochana
Bobo powiem Ci że laska ma z gorem normalnie szok my już sie nacieliśmy na allegro i sprawa w sadzie była oczywiście kase nam oddali bo to była duża kwota

Bobo m kupił telefon na allegro za 750zł, kase przelaliśmy a telefonu nie było. Koleś nie odbierał poszliśmy na policje, napisaliśmy do allego i oni go podali do sądu. Allegro nam pieniądze oddało a on miał zawiasy i kuratora no i poszedł na rok do wiezienia, m był na sprawie ale jego nie było

reklama
laska odpisala ze zadnej metki nie przeszywala ze skienka ma dwie metki i ze jej by do glowy przeszywanie nie przyszlo. i ze sukienki sa szyte w chinach wiec mogla sie podona w pecpo znalezc i ze jej corka nosi tylko ciuchy next i carrter's i ze jej przykro za taki osad .

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry