reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze sprawy...

reklama
Witam się:)

nie mam jak doczytać bo mi się strony godzinami otwierają:(

poproszę o skróta :)

zaraz mi przywiozą ubranie do przymiarki dla Dominika:)

zaglądnę jak później:)

buziaki

6 mamo wczoraj jak jej m dawal u tesciow deserek to tak sie rozdarla ze musial sie z nia ewakuowac . dzis ja jej dawalam w domu deserek i mi tez plakala. trzymala w buzi a pozniej zaczela mi sie tak krztusic w tym placzu ze jeszcze chwila i do gory nogami bym ja wziela. nie wiem co robic? musi przeciez jesc owoce. no chyba ze poszla po mnie i nie lubi hihi

Julka w sekunde mi zasnela hihi. juz byla tak wymeczona . a ja tez detka dzis jestem.

Oli jeszcze buszuje heh ........... m przyjechał a co tu tak cicho ?????????????????????

Oli tymi deserkami też sie krztusi dlatego nie kupuje słoiczków ale jak czasmi dostanie od kogoś to mu zageszczam z kaszką i wtedy zje

Agunia daj znac jak list dojdzie

Ostatnia edycja:
marta ale ona mi nic nie chce. jabka tartego nie banana nie sloiczkow nie chcetnie. jakies owoce przeciez musi jesc. musze cos wymyslec hihi

reklama
Do góry