reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze sprawy...

reklama
justi dieta gdzie przez 5 dni jesz normalnie ( zdrowo nie obzerajac sie ale tez nie odmawiajac sobie np ciastka jak masz na nie ochote) a 2 dni w tyg nie nastepujace po sobie masz diete i mozesz zjec wtedy tylko 500kal. mozesz sobie na necie o niej poczytac :) dieta 5:2

Dzień dobry dziewczynki!!!
Justi powodzenia!!!&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Bobo,Marta no tak czasami mają dzieciaczki.A co do tych ust,to nie usta tylko wary obciągary,a fe!!!

A mój syn dziś pierwsza pisemna matura ,kurczę ze stresu nie pamiętam z czego:zawstydzona/y:!

moja matura była 10 lat temu :szok: szok jak to zleciało

6 mamo ja się bardziej denerwowałam wynikami
dziś język polski
pamiętacie swoje matury ? bo ja pamiętam swoją doskonale :-)

6mamo &&&&&&&&&&&&&&&& daj znac jak mu poszło
Justi no to już ładnie można spokojnie sie wyspac
Bietka no możliwe ze na zeby teraz w końcu poszedł spac

ja na swoją mature szłam na lajcie a z angola to już w ogóle w komisji dwoje znajomych ha ha ha ha moja matura to ok 8 lat temu była ale pamiętam ja

ojjj pamietam mature pamietam. ja to jestem w ogole zdolna :-D na polskim wylosowalam miejsce na koncu w kacie gdzie nikt mnie nie widzial. no ale ja sciag nie mialam bo stwierdzilam ze ja panikara i tak nie sciagne. siezialam kolo okienka na stolowke i strasznie tam wialo ze zimno mi bylo. no wiec poszlam do komisji i powedizlam ze maja mnie przesadzic nawet do lawki kolo nich bo mi zimno :-D oni zdziwieni ze chce sie przesiasc ale ok przesadzili mnie. jak pozniej znajomi zdziwini byli ze sie przesadzilam i ze ja glupia i w ogole :-D ale kurde skupic sie nie moglam bo wialo tam . a na maturze z niemieckiego dostalam pytanie co robie w wolnym czasie no to ja zaczelam myslec co robie zamiast byle co gadac i sie zacielam i babka z komisji pokazuje mi "granie na gitarze" no to ja mowie ze gram na gitarze . a komisja w smiech i zaczeli mnie o ta gitare pytac :-D a ze ja w niemieckim bylam biegla jak w polskim to im nawijalam na koniec babka z komisji powiedziala ze powie moim rodzicom zeby mi gitare kupili:-D i smialy sie te babki a ja wyszlam z placzem bo myslalam ze nie zdam ze takie glupoty gadalam a zdalam jako jedna z najlepszych . kumpela przede mna odpowiadala z polskiego a ja sie przygotowywalam wtedy no i komisja jje pyta " kim byl z zawodu dr tomasz judym" no to kumpela mysli mysli i mowi - malarzem :szok: na to komisja pan podziekujemy nie zdala pani

Ja też pamiętam swoją maturę:) z j.polskiego z ustnego dostałam 6:)
Z pisemnego gorzej, ale to były czasy kiedy podczas matury liczyły się znajomości.

A z prawem jazdy miałam farta:) zdałam za pierwszym razem a nie powiem że umiałam jeździć. A to było 9 lat temu:))

Ostatnia edycja:
reklama
justi ale szok, ja też miałam z ustnej 6, ale uwielbiałam czytać i miałam staż w gazecie - więc byłam trochę ponad innych bo przygotowywałam się do zdawania na dziennikarstwo na UJ.
z pisemną gorzej bo 4 ,
najgorzej wspominam ustną historię byłam tak zdenerwowana, że zwymiotowałam po kilka razy ...na ogłoszenie wyników weszłam zielono żółta i dali mi 3 - w ogóle wylosowałam XVIIIi XiX wiek w 2 pytaniach, których nie nawidzę ale trzecie pytanie z lat 60-tych o PRL mnie uratowało
ale pisemna historia była bomba moje lata - zimna wojna i początki komunizmu

bobo jestes agentka :-D

Ostatnia edycja:
Do góry