reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze sprawy...

6mamo to jak sie nalezy to walcz , niech laski nie robia , kurcze a swoja droga to penie komus po znajomosci dali miejsce jako gratisowe wczasy wrrrr

DOBRANOC :)

reklama
hello ;)

witam w piatkowy poranek z okropnym bolem glowy , niestety nie ma zmiluj i trzeba isc do pracy ale dzis mamy piateczek jupiiiii :cool2::happy2::-p:happy2::cool2:

anisiaj szukaj pozytywu sytuacji , dobrze ze laski sie zmieniaja bo jakbys trafila na jakas kopnieta i musialabys z nia lezec dluzej to nie byloby fajne ;) a tak to masz rozrywke

MILEGO DNIA LEJDIS ;)

Witam i ja. Też obudziłam się ze strasznym bólem głowy.
Anisiaj, ile życiorysów do obgadania:) Przytulam &&&&&&&&&&&&&&
Miłego dnia!!!!

jcie

smerfie, justi, oby głowa przestała boleć :*
smerfie piątuniunio dzisiaj !!! :)))
anisiaj :* masz balkon w nowym pokoju ? mam kawał :
0_0_1129329169_BARCELONA_W_PLAY_przez_mikul999_middle.jpg

marta a Ty gdzie zniknęłaś ????

Ostatnia edycja:
Justi, nieee. Nie wiedza czy i kiedy wyjde, maja jeszcze czas na termin skoro tu jestem. Ej, nawet w luksusach nie jest sie szczesliwym jesli to nie dom. Jutro minie 2 tyg tutaj.

witam po sniadanku z kawusia :)
anisiaj milo ze do nas zajrzalas :) jeszcze troche i Zosia bedzie :)
smerfetko oby dzien w pracy szybko zlecial
milego dnia wszystkim

reklama
Bietka jestem, czytam Was ale mam podły humor.... dziś przychodza znajomi i mam duzo roboty moze po weekendzie wpadne

Buziaki ;*

Anitka bedzie dobrze pamietaj juz niedługo ;-)

Do góry