reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Nasze sprawy...

bobo a może m by z nim pogadał ???

marta dawałam po 2 łyżeczki bobovity kaszki mannej do kleiku - albo np. do jabłka - do posiłku który dziecko zna i toleruje, można do mleka itp, pierwszy miesiąc 2 łyżeczki, potem w drugim miesiącu po 4 łyżeczki - codziennie - po tych 2 mcach wprowadzania nic mu nie było i pediatra stwierdziła że może jeść gluten bez ograniczeń.
(dość uciążliwe to jest, etap ekspozycji na gluten- codziennie musisz pamiętać żeby mu podać malutką dawkę, ale miałam kartkę na lodówce i nie zapominałam :)
ciekawe jak aga ??? :-(

reklama
bobo - pytałaś wcześniej o zupkę, myślę że jak zjada całą porcję ( +/- 2-3 łyżeczki)to mleka nie trzeba.

marta no :) i będzie git. obserwuj kupki i czy brzuszek go nie boli jak zaczniesz wprowadzać.

ja też idę pod prysznic a potem lulu :)

dobrej nocki :*:*

bobo do 22 ma prawo wiercic i nic na to nie poradzisz :(

bietka sunia to jak kazdy pies nie lubi kapieli, ale musisz miec z nia przeprawe matko wykapac 40 kg zwierza czapki z glow :)

Aga a Ty gdzie sie ukrywasz dzis ??

smerfetko nie moze, glosne halasy jak wiercenie itp sa do okreslonych godzin to okresla regulamin spoldzielni, niestety nie wiem dokladnie jak jest u nas bo to ataner jest.

reklama
bobo nie wiem ale u mnie w PL sasiad robil remont i tez cos tam wiercil i stukal i sasiadka zadzwonila na policje a oni powiedzieli ze do 22 mozna robic we wlasnym mieszkaniu co sie chce , nie mozna halasowac po 22 w niedziele i swieta i to wszystko

Do góry