reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

  • Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Nasze sprawy...

reklama
Kinga ja dodaję do mąki ciepłe mleko i trochę oleju i szczypta soli.Na 2 kg mąki około litr mleka i z 1/3 szkl oleju,w razie potrzeby podsypuję mąką.Ciasto jest super,nie jest glinowate,nie rozwala się podczas gotowania.A proporcje mąki i mleka i oleju sobie w/g potrzeb dopasujesz.
 
my też byliśmy na spacerku , bardzo ciepło

smerfie ja wpadam na pierożki :)

aga jak Ty tam dzisiaj ??? boli nadal ??? coś lepiej ?

bobo, marta na tvn style kuchenne rewolucje w poznaniu , na os, czecha - indian ocean - czy coś takiego :)
 
Ostatnia edycja:
bietka czekam ;)

bobo ja daje tez ciepla nie goraca wode , make ,szczypte soli i jajko no i troszke wody. Ja zrobilam 50 szt i polowe farszu zamrozilam na nastepny raz bo juz nie mialam sily robic dalej hehe
 
reklama
Do góry