reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Nasze sprawy...

reklama
bietka no solidnie a ja chodzic nie moge hihi

musze dzis kupic Julce taki fratuszek jak widzialam ze masz dla Igorka do karmienia. taki co jak dziecko zje to mozna wytrzec i juz.

witam niedzielnie :)

Aga hemoroidy uuu wspolczuje bol jak cholerka, wiem cos o tym. Kolega mojego m mial zabieg na hemoroidy i powiem Ci ze od tamtego czasu a bylo to ze 3 lata temu ma spokoj , moze warto rozwazyc ten zabieg,

Bietka powodzenia u rodzicow, moze nie bedzie tak zle &&&& po urodzinach m spokojnie, spedzilismy je milo i mam nadzieje niedlugo zobaczyc tego efekty ;-)

justi jak mufinki mmm smaka mi narobilas na nie ;)

Ja dzis juz o 7 jechalam na pobranie krwi , matko 50km jechac zeby pobrac krew masakra, nie mam koncepcji na obiad bo wczoraj zapomnialam mieso rozmrozxic kurcze chyba musze sie ubrac i jechac do sklepu buuu nie chce mi sie ....

MILEJ NIEDZIELI :)

kurde tak narzekałam, a tu telefon, że rodzice są chorzy i nie jedziemy :sorry::eek:
naprawdę źle im nie życzyłam... ehhhhhh no cóż... zostaje nam spacer w parku :)

Dzień dobry:)

u mnie też piękne słoneczko:) i 17 na plusie:)

Smerfi cieszę się że miło spędziliście wieczór:)

Bietka przecież wiadomo że im źle nie życzyłaś, spędzicie fajny dzień we trójkę:)

Bobo powodzenia u teściów:)

Miłego dnia wszystkim:)

reklama
jestem ;-) byliśmy u siostry m na urodzinach małej. Potem zajechaliśmy do tesco i kupiłam Olinkowi smoczek nuk od 6-18
no i kupiłam chipsy bo wczoraj mi smaka narobiłyście :-p

Do góry